Borzongató történet az ördög fájáról

Ez a masszív, hatalmas tölgyfa New Jerseyben található. Ránézni is félelmetes, azonban érdemes tudni, hogy a fának igencsak véres története van. Egy helyi legenda kapcsolódik a fához, amely egyenesen egy veszélyes átokhoz repít bennünket közelebb, amely bárkit megölhet, aki hozzá mer nyúlni az ágakhoz.

Még a leghidegebb teleken sem marad meg a hó a fa alatt, mintha a talaj elképesztő forróságot árasztana a fa alatti földből, ami mintha arra engedne következtetni, hogy  gyökerei egyenesen a pokolba vezetnek.
Nagyon sok legenda kering az ördög fájának eredetével kapcsolatban. Sokak szerint Bernard városában volt fellelhető a Ku Klux Klan központja, amely már magában is épp elég borzongató, de emellett azt mondják, hogy a fát azok az afroamerikai lelkek kísértik, akiket a szervezet meggyilkolt. A helyiek közül páran elmondták, hogy testeket láttak lógni a fáról, amelyről később kiderült, hogy csak egy-egy focimez volt.

devils_tree_03-1050x700
Másik legenda szerint többen öngyilkosságot követtek el a fánál.  Többek között egy olyan történet is ismert, hogy egy férfi felakasztotta magát, miután megölte az egész családját. Néhány kíváncsi ember megérintette a fa ágait, de mindannyian olajos, fekete foltok megjelenéséről számoltak be, amit nagyon nehéz lemosni. Minden figyelmeztetés ellenére elég sokan meglátogatják kíváncsiságból a fát, sőt rongálásra is vetemednek, azonban kivágni senki sem meri.

devils_tree_02

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.