Borzongató képek a kihalt éjjeli Central Parkról

Hogyha a Central Parkra gondolsz, akkor valószínűleg a rengeteg ember és simogató napsütés juthat eszedbe. Azonban most egy New Jerseyben élő fotós, Michael Massaia megváltoztathatja ezt a képet. Massaia olyan felvételeket készített, amelyek inkább kísértetiesek. 

A történet azzal kezdődött, hogy 2007-ben Massaia borzalmas álmatlanságban szenvedett, ezért hosszú sétákra indult. De ahelyett, hogy a gyógyszerekhez fordult volna, inkább elkezdett éjjeli felvételeket készíteni. Így történt, hogy a Central Parkot is meglátogatta, ahol már 2008 óta folyamatosan felvételeket készít. Szerinte a park elképesztő átalakuláson megy keresztül éjjelente. Érdemes megnézni a fotóit!

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.