Borzalmas szellemkép a családi képtárból

Rengeteg hamis szellemes felvétel kering az interneten. Ennek ellenére érdemes megosztani őket, hiszen sohasem tudhatjuk, mikor is bukkanunk egy igazi csemegére.

Anastassia Perets állítólag a családi fotóalbumot nézte át, amikor találkozott ezzel a képpel. A lány négyéves volt, amikor a különös kép készült, ő visel a felvételen vörös nadrágot. A háttérben (ha jól megnézzük), akkor felfedezünk egy másik gyermeket is, aki úgy fest, mintha éppen kinyitná az ajtót. Ez még nem is lenne félelmetes, azonban Anastassia volt az egyetlen kislány arrafelé, amikor a felvétel készült.

A lány elmondta, hogy először azt hitte, hogy egy tükör van arrafelé, azonban később kiderült, hogy nem. A lány azt mondta, hogy teljesen megrémült, amikor felfedezte a szellemképet. Azonnal sírva fakadt, mintha valami örökre megváltozott volna. 
Természetesen a lány megkérdezte a szüleit is, akik elmondták, hogy sose látták azelőtt ezt a kislányt. Később Anastassia meglátogatott egy médiumot is, aki elmondta, hogy a kislány szelleme azóta is követi. Ez mennyire félelmetes?

 

forrás: RedBookMag

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.