Borzalmas kísértettörténetek, amelyektől nem jön álom a szemedre

A mostani történetek tökéletesek a tábortűz köré egy nyári éjszakán. Garantált rémálmokat szállítunk ma is!

1. Zona Shue: A nő Nyugat-Virgina legismertebb kísértete. A nőt bántalmazó férje gyilkolta meg 1897-ben. A férfi egy szoros ruházattal fedte el a nő sérüléseit. De később Zona meglátogatta édesanyját, és megosztotta, mi történt vele.

2. Marie Laveau: Neve ismerős lehet az American Horror Storyból. A nő a 19. század nagy vudu-mestere volt New Orleans-ban. Sírja az egyik legkísértetiesebb helynek tartják.

3. Kate Morgan: A fiatal nő a Hotel de Coronado kísértete Kaliforniában. 1892-ben találták rá holtan. Öngyilkosságnak tűnt, hiszen kezében pisztolyt találtak, azonban a fejében található golyó nem egyezett a fegyverrel. A hotelben dolgozók sokszor látják ma is a nőt.

4. A belli boszorkány: Ki ne emlékezne az Ideglelés című filmre? A belli boszorkány Tennessee-ben kísért. Főként a szülőket és a gyerekeket szereti terrorizálni.

5. Dolly Madison: James Madison felesége sohasem hagyja el a Fehér Házat. Dollynak nagyon fontos, hogy figyeljen rózsakertjére.

6. Feltámadó Mary: Justice városát Illinois államban egy nő kísérti. A kék szemű és szőke hölggyel sokszor lehet találkozni az út szélén. Úgy tűnik, hogy stoppol, de később azonnal felszívódik a semmiben.

7. Chloe a mirtusz ültetvényről: Legalább 12 szellem ismeretes Lousiana mirtusz kertjéből. Chloe Mark és Sara Woodruff rabszolgája volt. Fülét hallgatózásért levágták, később ágyasként tartották. Viszonzásul Kloé mérgező tortát sütött, amely megölte Sarát és két lányát. Chloét felakasztották bűnéért.

8. Richard Miller: Minneapolis egyik színházát egy tinédzser kísérti, aki 1967-ben ölte meg magát. Richard nem itt lőtte szíven magát, azonban nagyon szeretett a színházban dolgozni. 2006-ig rengetegen látták a fiú kíséretét a helyszínen.

9. Elizabeth Pratt: A hölgy elveszítette újszülött fiát és lányát sárgalázban Pennsylvania egyik városában. Később ő maga is meghalt ugyanebben a betegségben. Manapság is lehet hallani a sikolyait.

10. Toni Jo Henry: Louisiana egyetlen nője volt Toni, akit elektromos székben végeztek ki. Először prostituált volt, majd gyilkos lett belőle. Megszöktette férjét a börtönből, majd lelőtt egy férfit, akinek ellopták a kocsiját a meneküléshez.

11. Prince Suleyman: 1801-ben Prince-nek csodálatos háza volt New Orleans városában. Nagyon szerette az ópiumot, saját háreme volt, amelyben kisfiúkat és nőket is tartott. Szerette kínozni áldozatait. Egyik éjjel valaki betört a házba, megölte Prince családját, majd a férfit élve eltemette. A mai napig kísértetek járják régi házát.

12. Mickey, a tengerész: New York egyik legrégebbi bárjában kísért Mickey szelleme. A férfi a bár fölött lakott, azonban egyik nap halálra gázolta egy autó. A férfi mostanában a nőket szereti rémisztgetni.

13. William Sketoe: A polgárháború után árulással vádolták meg William tisztelendőt. Tagadta a vádakat, azonban mégis felakasztották. A tisztelendő sokáig lábujjhegyen állt, azonban később lyukat ásott maga alá, amely a vesztét okozta.

14. Theodosia Burr: A lány 1812-ben szállt fel egy hajóra New Yorkban. Soha többé nem hallottak felőle. Állítólag Theodosia kísértete a parton szokott bóklászni, ahol utoljára látták.

15. Joseph Forepeugh: Joseph kereskedő volt. Felbérelt egy cselédet, Mollyt, hogy segítsen takarítani villáját az 1880-as években. Azonban később szerelmi viszonyba keveredtek egymással, amire Joseph felesége is rájött. Később Molly terhes lett, és megölte magát. Később Joseph is megölte magát a házban. Állítólag a mai napig kísértik a birtokot.

forrás: 9GaG

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.