Borzalmas képek bohócokról

Már beszéltünk a borzalmas bohócokról, de a mostani Clownville nevű fotósorozat tovább fogja fokozni a rémálmokat. A francia fotós, Eolo Perfido elképesztő fotókat készített bohócokról, amelyek beleférkőzhetnek rémálmainkba is. A képek nyomasztóra és félelmetesre sikerültek!

macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-1 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-2 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-3 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-4 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-5 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-6 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-7 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-8 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-9 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-10 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-11 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-12 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-14 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-15 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-16 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-17 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-18 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-19 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-20 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-21 macabre-scary-clown-portraits-photography-clownville-eolo-perfido-99-22

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: