Borzalmas dolgok, amit gyilkosok testekkel műveltek

Nagyon jól tudjuk, hogy a gyilkosságok borzalmasak. De bizonyos gyilkosok elképesztő dolgokat művelnek áldozataikkal haláluk után. Most ezekre hoztunk rémületes példákat!

Felvágás és becsomagolás
A korai huszadik században egy nő gyilkosságot követett el, ami megrengette a közösséget, hiszen úgy gondolták, egy nő sosem lenne képes ilyen borzalmat elkövetni. 1915-ben egy fogyatékos házaló jelenet meg Mrs. Mary Parmais házában, miközben a férje nem volt otthon. A házaló, Michael Weinstein megfenyegette a nőt, hogy megmutatja a férjnek a feleség személyes leveleit, a nő erre pánikba esett és meggyilkolta a férfit. A nő a testet a hálószoba egyik tárolójába rejtette, ahol a férjével aludtak. Másnap, amikor a férfi újra elment, a nő felvágta a hullát, aztán minden egyes darabot szépen újságpapírba csomagolt, aztán visszatette a dobozban. Mrs. Palms a doboz elszállítatása közben bepánikolt, így később mindent bevallott a rendőrségnek.

Az iszonyatos szag
Fred Eschle részeg volt és ráadásul ex-börtöntöltelékként élet az életét Minnesota államban. Nem tudott anélkül élni, hogy ne lopjon másoktól, és egy nap megtalálta a legtökéletesebb áldozatát. 1908-ban Fred meggyilkolt egy férfit egy pisztollyal, majd eltemette a testet a férfi viskója alatt, és be is költözött. A helyszínen volt étel és tető a feje felett. Azonban hamarosan elkezdtek panaszkodni az emberek a szagra, mire a rendőrség is meglepte a házat.

Olvasztott ólom
Pierre Voirbót úgy ismerték ismerősei, hogy kicsit furcsa, de sosem számítottak rá, hogy kitör belőle a gyilkos 1869-ben. A férfinek pénzre volt szüksége, ezért Mr. Bodasse-től kért kölcsön, de természetesen nem tudta visszaadni a pénzt, de áthívta a férfit kávéra a lakására. Odabent azonnal fejbe vágta egy vasrúddal, majd felvágta a torkát. Aztán szétszedte a testet, és egy részét kútba dobta. Hogy a rendőrség ne tudja azonosítani a férfit, ezért a levágott fej szájnyílásába és a fülbe olvasztott ólmot öntött. Később ennek ellenére Voirbo bevallotta a borzalmas esetet.

Az öltözőben hagyva
1924-ben a 21 éves Charles Travis Londonban vakációzott amerikaiként feleségével és tíz hónapos fiával. Azonban a szülők nem voltak a helyzet magaslatán. Állítólag a gyermek, Dean nagyon sokat sírt az első éjszakán, orvost hívtak, mert az apa azt hitte, hogy a gyereknek vörhenye van. De az orvos szerint a gyerek teljesen egészséges volt. Az elkövetkező három hét során a gyerek tovább sírt éjszakánként, de az apa megelégelte a dolgot. Átment a gyerekszobába, befogta a gyerek száját, amíg a gyerek nem tudott lélegezni. Másnap reggel a férfi beletette a gyerek testét egy táskába, és feltette egy Birminghambe tartó vonatra, ahol is ledobta a ruhatárban hamis név alatt, majd visszatér Londonba. Üzenetet is küldött a szülőknek, hogy a fia lázban elhunyt. A főbérlő kezdett el gyanakodni, hiszen nem hallotta tovább a gyereksírást. Hamarosan Charles bevallotta a gyilkosságot.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.