Bobby Mackey’s Music World: az USA legkísértetiesebb csehója

Bobby Mackey egyszerű country zenész, sosem volt igazán nagy sztár, de kiadott pár albumot az évek során. Megvásárolt egy kisebb szórakozóhelyet is egy kisvárosban, Wilderben, Kentucky államban, hogy mindig legyen egy hely, ahol felléphet. A helyet Bobby Mackey’s Music Worldnek nevezte el, amelyet 1978 szeptemberében nyitottak meg. Azonban a csehó hamarosan többről szólt, mint csupán zenéről. Furcsa dolgok kezdtek el történni itt. Olyannyira, hogy hamarosan ez lett a szlogen: “gyere a szellemekért, maradj a zene miatt.”

Lehetséges, hogy Mackey teljesen más helyszínt választott volna, hogyha többet tud a hely sötét múltjáról. Mackey csehóját sokan füstös lebujként írják le, amelynek pincéjében a pokol egyik kapuja található. A helyszínt korábban az indiánok használták, akik errefelé véres csatákat vívtak. Az 1700-as években a fehérek vasútvonalat és állomást is építettek a helyszínen.

Bobby Mackey’s Music World: America’s Most Haunted Honky-Tonk
1850-ben Mackey lebuja helyén egy mészárszék állt. A vért, a belsőségeket és csontokat mind a pincében temették el, a közeli folyót vérvörössé színezve. A mészárszéket 1890-ben zárták be, az épületet elhagyták. Néhányan az állítják, hogy egy sátánista szekta költözött ide, akik a pincét véres áldozatok bemutatására használták. Amíg a városban ezzel a legendával ijesztgették egymást, addig ténylegesen történt valami igazán félelmetes a helyszínen.
1896-ban egy lefejezett 22 éves lány, Pearl Bryan holttestét fedezték fel itt. A lány ráadásul terhes volt, amikor a barátja, Scott Jackson brutálisan meggyilkolta. A fogorvosnak tanuló fiú megpróbálta abortálni a magzatot egy másik osztálytársával, Alonzo Wallinggal, de a dolgok rossz irányt vettek és Pearl meghalt a beavatkozás során.
A két fiú pánikba esett, eltávolították a lány fejét, hátha akkor a rendőrség nem lesz képes azonosítani őt. Azonban hamarosan megoldották a bűntényt és a két fiút halálra ítélték. Akasztása előtt Walling megígérte, hogy egész életében kísérteni fogja a helyszínt.
1920-ban a mészárszéket lebontották és egy úti csehót építettek a helyére. Az alkoholtilalom idején titkos bárként és kaszinóként működött. A Primrose egyáltalán nem volt békés hely, rengeteg bűnöző fordult meg erre. A verekedések mindennaposak lettek. Az ötvenes években egy Latin Quarter nevű szórakozóhely telepedett meg itt.
Nem sokkal a bár megvásárlása után furcsa események történtek errefelé. Bobby feleségét megtámadta egy láthatatlan entitás. A felújítással foglalkozó embereket is megtámadták. A bútorok maguktól mozogtak, és sikolyok hallatszottak a folyosókon. A legtöbben mégis a pincétől rettegnek.
Hogyha érdekelnek a szellemek, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni Mackey csehójába!

forrás: Occult Museum

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.