Bizarr törvények

Most pár nagyon vicces és  bizarr törvényeket hoztunk. Most együtt derülhetünk rajtuk!

1. Alkoholos ital fogyasztása állva (Woburn, Massachusetts)
Woburn egyszerűen nem tolerálja az állva ivást. A helyi törvények szerint az éttermekben sem lehetséges alkoholos ital kiszolgálása, hogyha nincsen ülőhely. Még a helyhez sétálás közben sem szabad belekortyolni az italodba.

2. Autó vagy póló vásárlása vasárnap (Pennsylvania, New Jersey)
Számos államban tilos autót eladni vasárnap, kivétel, hogyha privát adásvételről van szó. De Bergen tartományban nem szabad könyveket, ruhákat, bútorokat és háztartási eszközöket sem eladni vasárnap. Hogyha megpróbálsz vasárnap például zoknit vásárolni, akkor 60 ezer forintra is megbüntethetnek. 

3. Étteremlánc nyitása (Carmel, Kalifornia)
Carmelben illegális volt utcán jégkrémet árulni vagy magassarkú cipőket hordani. Azonban továbbra sem szabad étteremláncot nyitni!

images

4. Túl korán felszedni a szemetet (Sandy Springs, Kalifornia)
Reggel hét óra előtt nem lehetséges összeszedni a szemetet, mert állítólag ez megzavarná a nyugalmat. Tavaly reggel ötkor kezdett el egy férfi takarítani, amiért 30 nap börtönre büntették (amiből csak két hetet töltött ténylegesen odabenn).

5. Berúgni egy bárban (Alaszka)
Persze vannak helyek a világon, ahol nem érdemes berúgni, de ez egészen furcsa, hogyha egy bárról van szó. 2012 egy adag álruhás rendőr fülelte le a bárban lerészegedő embereket Alaszkában. 

6. Kiskacsákat tartani (West Lafayette, Ohio)
West Lafayette-ben egy iraki veterán rengeteg kiskacsát tartott otthonában, mert elmondása szerint segítettek neki megküzdeni a poszttraumás stresszel. Welkernek büntetést kellett fizetnie hibája miatt.

7. Herezacskóra hasonlító dolgot kiakasztani a terepjáródban (Bonneau, Dél-Karolina)
Dél-Karolinában az obszcén autómatricák is be vannak tiltva. De műanyag heréket sem szabad a járműben tartani, mert hatalmas bírságra számíthatunk. 

istock_000047763880_large

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.