Beszarsz – A szabadulós játék

Manapság szinte minden nagyobb városban lehet találni valamilyen szabadulós játékot, de horror témájút kicsit kevesebb akad még, azok is főleg a fővárosban. A választásom a Beszarsz nevű játékra esett, amit Budapesten a 13. kerületben lehet megtalálni. Úgy lehetne leírni annak, aki még nem látott ilyet, mint egy számítógépes point n click kalandjáték lenne. Azonban itt mindent a valóságban kell megtenni. Megkeresnünk azt a dolgot, amivel tovább tudunk jutni a szobából.8-1030x686

150 négyzetméteren és két félelmi szinttel várja az érdeklődőket a játék. A játék során öt különböző szobán lehet végigmenni, és minderre egy óra áll rendelkezésre. Az ötletgazda azt ígéri, hogy az átjutás nem a megszokott unalmas módon fog történni.

Ha valakinek gyenge az idegrendszere, annak sem kell lemondania az élvezetekről, két szint között választhat:

  • Beszarsz
  • Light horror: ebben inkább a feladatmegoldás dominál, némi horrorral megfűszerezve

Kitétel, hogy egy személynek 18 év felettinek kell lennie a csoportból. Az árakról a http://www.beszarsz.net/ oldalon lehet tájékozódni.

 

Az alábbi oldalon lehet további információt kérni: https://www.facebook.com/beszarsz18/?fref=ts

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.