Bérelj katakombát és aludj hatmillió holttesttel

A The Guardian című lapban nemrégiben megjelent egy érdekes újdonság, amely minden kísértetrajongónak csemege lehet. Az AirBnB nevű népszerű szálláskereső helyen lehetséges most már a párizsi katakombákban is foglalni egy éjszakát. Márpedig ennél sokkal félelmetesebb hely nem is létezik a világon. Ráadásul mindezt két ember részére kínálták Halloween éjszakáján. A csomagban még reggeli is foglaltatott.

Lefekvés előtt egy ember mesél a katakombákról elképesztő történeteket, amelyek garantálják a rémálmokat. A kaland egyébként egyáltalán nem olcsó, mivel maga az AirBnB is rengeteget fizetett a katakombák egy részének privát használatáért.

The-paris-mines-3
Odalent egyébként hatmillió csontot és ezernyi jelöletlen sírt találhatunk. A 17. században azok a holttestek, amelyek nem fértek el a temetőkben ide kerültek. Ki próbálna ki egy éjszakát ezen a helyen?

mines-of-paris

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.