Bélféreg diéta a leghatékonyabb a fogyásra?

A bélféreg fertőzés nagyszerű formájának tűnik, hogy lefogyjunk a vágyott súlyunkra. Ehetünk amennyit csak szeretnénk és a féreg szépen elintézi helyettünk a dolgokat. Természetesen a fertőzés nem igazán biztonságos és lehet, hogy nem is működne.

Ráadásul a bérférgek akár halált is okozhatnak. A bélféreg-diétának még nincsenek tudományos bizonyítékai, ráadásul még azt sem tudjuk, hogy valaki tényleges kipróbálta már.

De a bélférgekkel kapcsolatos diéta már az 1900-as évek elejére datálódik vissza, ahol egy újságíró írt a gyakorlatról. A reklámok szerint a huszadik század elején létezett egy tabletta, amelyben tisztított bélférgek bújtak meg, így lenyelve őket egy egészséges kukac turkált a beleidben.
Bár nagyon hihetetlennek tűnik, hogy a tablettákban ténylegesen bélférgek voltak. Úgy fest, hogy az összetevők nem voltak benne a tablettában. Ráadásul tényleg belepakolni egy ilyen bélférget egy kapszulába, igencsak nehéz. Emellett, hogyan is lehetne fertőtleníteni az állatot? A tabletta sikeressége nem volt bizonyított.
Azonban a hetvenes években az a pletyka járta, hogy Claudia Schiffer is bélférgekkel marad vékony. Emellett az operaénekes, Maria Callas is, akit ténylegesen megfertőzött egy ilyen féreg, de ő nem direkt szerezte magának az állatot, ő egyszerűen csak fertőzött húst evett.
A pletykák szerint lehet rendelni kukacos tablettákat Mexikóból. Ha az interneten keresgélsz, akkor is megtalálhatod a számításodat, bár fogalmunk sincs, hogy ezek az oldalak is tényleges kukacokkal dolgoznak.

Az is problémát jelenthet, hogy a bélférgeknek is milliónyi fajtájuk van. Melyik is lenne a megfelelőbb a fogyáshoz? Úgy fest, hogy ehhez mégiscsak a marhahúsban fészkelő férjek a legjobbak. Korántsem megnyugtató, de ezek a férgek akár 20 méteresre is nőhetnek a beleidben. Ráadásul sok esetben nem is okoznak problémát. Azonban a sertéshúsban fészkelő férgek nagyon rosszak. Képesek a belekből az izmokba fúródni és még a szemet is megtámadhatják.
Vannak esetek, amelyekben az emberek ténylegesen kipróbálták a bélféreg diétát. 2013-ban egy Iowában élő nő rendelt bélférget magának az internetről. Az orvos szerint ez a fajta diéta borzalmasan kockázatos, nagyon sok kellemetlen mellékhatással és halállal is végződhet. Senkinek sem ajánljuk, de nekünk nem is jött meg a kedvünk. Inkább együnk kevesebb fánkot és mozogjunk többet.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.