Bármi is legyen, sohase hívd ezt a számot!

Azonnal a számot keresed, nemde? De garantáljuk, hogyha végigolvasod ezt a bejegyzést, akkor egyáltalán nem lesz kedved felhívni azt. A kérdéses szám a következő (630) 296-7536. A cég a vonal túloldalán a Boothworld Industries. Borzongató creepypasta következik!

Image Credit: iStock/VasilyevD

A Boothworld Industries átalakításokkal foglalkozik. D nem ám házak vagy lakások átalakításával, hanem emberek életének újraformázása a profiljuk. De mit is kell tennünk, hogy a cég foglalkozzunk velünk? Ez igencsak egyszerű..legalábbis elsőre. Főszereplőnk igencsak kíváncsi volt a dolgok hátterére, ezért felhívta a számot:
“Nem hagytam üzenetet a hang után, aztán folytattam a napomat, de délután megszólalt a telefon. A kijelző titkos számot mutatott, de a hívás Illinois államból érkezett. Általában nem szoktam felvenni ismeretlen számokat, ezért hagytam, hogy a rögzítőmre kapcsoljon a hívás, amit később meghallgattam. Aztán utánakutattam a Boothworld szervezetnek.  Úgy tűnt, hogy az ezzel kapcsolatos történetek egészen félelmetesek. A legtöbb történetben nem felvett hanggal találkoztak az emberek, hanem egy udvarias női dolgozóval, aki először a teljes nevüket kérdezte.

Image Credit: GlobalStock

Sokan hamis nevet adtak meg, mire a Boothworld munkatársa nyugodtan közölte, hogy nem adhatnak meg hamis információt. Azonban egy igencsak félelmetes esetben egy hívó egy másik ember nevét adta meg – egy régi barátnőjéét -, amit a munkatárs készségesen elfogadott, és beírta a személyt újraformázásra. A munkatárs megköszönte a hívást és gratulált ahhoz, hogy a Boothworld tagja lett a hívó. A telefonáló – hívjuk BW-nek – hamarosan el is feledkezett az egészről. Aztán elérkezett az átformálás napja. A telefon újra csöngött, ugyanaz a munkatárs jelentkezett. Emellett a háttérben megszólalt a volt barátnő hangja is. Az exe segítségért kiáltott, könyörgött az életéért, majd hangját elfojtották. A következő megszólaló egy mély hangú férfi volt, aki közölte, hogy az “átformálás” megtörtént.

Image Credit: iStock/eyfoto

Mielőtt BW válaszolhatott volna, visszatért a női munkatárs, aki megkérdezte, hogy szeretne-e egy másik időpontot is foglalni, mire a nő azt felelte, hogy folyamatosan keresnek új tagokat. A nő elmondta, hogy összesen ezer tagot keresnek maguknak, ami igencsak nehéz, mivel a cég meghívás alapján toboroz. A nő nyugodt hangon azt is közölte a férfival, hogyha nem szolgáltat új tagokat, akkor ő lesz a következő, akit újraformáznak, így BW tudta, hogy új tagokat kell küldenie a céghez.

Ezek alapján elmondhatjuk, hogy sohasem érdemes felhívni ezt a telefonszámot…

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.