Azt hitte, kábelek után kutat, aztán ráébredt az igazságra

Most egy nagyon félelmetes történetet hoztunk nektek, amelyet “Hairy Monster Man” nicknév alatt osztott meg valaki egy internetes oldalon. 

Egy fiatal férfi megosztotta furcsa és borzongató tapasztalatait, amelyet előző lakásában élt át. Minden egy furcsa hanggal kezdődött, amely egyenesen a légkondícionálóból jött. Elsőre nem volt idegesítő és a légkondi is jól működött, úgyhogy az idős ház számlájára írta az egészet.

Image Credit: iStock/IcemanJ

De nem sokkal később ráébredt, hogy nem csak a szerkezet adja ki a furcsa hangot. Úgy tűnt, hogy minden elektromos berendezés hasonló tulajdonságokkal bír: a mosogatógép, a hűtő és még a lámpák is. Mindből alacsony búgás áradt és furcsa csörgés, mintha elektromos gondok lennének. Próbálta mindezt figyelmen kívül hagyni, de aztán egyik éjjel érdes, kaparászó hangok is csatlakoztak az addigiakhoz.

Image Credit: iStock/Willowpix

Úgy gondolta, hogy egy patkány ragadhatott a falakban, és lehetséges, hogy éppen a vezetékeket rágja. Ez volt az utolsó csepp, így úgy döntött, hogy felhívj az épület karbantartóját, hogy nézzen utána az egésznek. Amíg várakozott, észrevett egy fontos részletet, ami eddig elkerülte a figyelmét. Úgy tűnt, hogy néhány tárgya bizony eltűnt az éjszaka közepén. Például egy pár zokni, a tévé távirányítója, egy toll, esetleg egy jegyzetfüzet, egy kávés bögre, egy fél pár cipő és ehhez hasonló, hétköznapi tárgyak. Valaki biztosan elvitte ezeket.

Image Credit: iStock/OPHfoto

Miután összegyűjtötte a hiányzó tárgyak listáját a fejében, összeszedte a gondolatait a tévé előtt ülve. Azonban, ahogy megnyomta a kapcsolót, a tévé semmit sem csinált. Ugyanez történt a hangfalakkal. Nem áramkimaradás volt, hiszen a légkondi működött, habár egyre hangosabb lett. Aztán egyik pillanatról a másik a légkondi is kikapcsolt egy hangos pattanással, halvány ózonszaggal töltve meg a levegőt.
Hamarosan a felügyelő megérkezett a felszerelésével, és a bérlő elmesélte a gondok sorát. A légkondival kezdte, mivel kissé megijesztette az égett szag. A keresés közben a szerelő talált egy apró tárgyat, ami úgy festett, hogy nem a szerkezethez tartozott.

Image Credit: iStock/ploy

– Ez a tiéd? – kérdezte a bérlő. Úgy tűnt, mint egy apró, távirányítható kamera.

– Nem szoktam fiatal lányokat áthívni és kémkedni, vagy igen? – kérdezte az idősebb férfi, szeme vádlón csillant.

A bérlőt sokkolta a dolog. Sohasem látott még ilyen közelről ilyen kamerát. Sohasem jutott eszébe venni, és feltenni egyet. A kamera egy apró kábelhez csatlakozott, amely egyenesen a falba futott. A szerelő megkérdezte, hogy utánanézhet-e, hogy hová is vezet a kábel. A bérlő egyetértett, nagyon érdekelte, milyen felfedezésre jutnak. Amíg a végét keresték, az idősebb férfi mást is talált.

Image Credit: iStock/Kwanchai_Khammuean

– Na, ez bizony sokat megmagyaráz – mondta, miközben a falban turkált. – Úgy tűnik, mintha valaki újrakábelezte volna az egész helyet. Talán az áramot lopja.

A bérlő azonnal elmesélte az elmúlt napokban tapasztalt furcsaságokat. Pár órával később már sokkal több hasonló kamerát fedeztek fel. A könyvespolcokon, a falban és ehhez hasonló helyeken. A bérlő azonnal ideges lett, hiszen megfigyelték az egész lakását.

Image Credit: iStock/karenfoleyphotography

Az idősebb férfi felfedezett egy szélesebb helyet a falban, ami álszerkezetnek tűnt. A bérlő beleegyezésével bontásba kezdtek.

– Nem fogja elhinni, de egy apró szoba van a fal mögött.

A bérlő csendben állt, lefagyott, csak később tudta feldolgozni a szavait. Odabent apró monitorok sorakoztak.

Image Credit: iStock/gerenme

– Hogyha az ön helyében lennék, akkor elköltöznék – jelentette ki.

A bérlő így is tett. Egy órán belül összepakolta a legfontosabbakat, és azonnal az anyjához vezetett, aki a város másik részén lakott. Innentől már csak a rendőrségtől hallott további részleteket, és egyre borzongatóbb részletek kerültek napvilágra.

Image Credit: iStock/IPGGutenbergUKLtd

A rendőrség rengeteg kábelt fedezett fel a falban és húsz kamerát, amelyet mind a lakásban szereltek fel. Felvételeket azonban nem találtak. Pár héttel később a bérlő még mindig az anyja házában élt, és felfedezett egy dobozt a küszöbön. Nem volt rajta felirat.

Image Credit: iStock/ashaFoxWalters

Óvatosan kinyitotta. A dobozban a hiányzó tárgyai sorakoztak, amelyek eltűntek a lakásból. A doboz alján egy apró papír, amire remegő kézírással írták a következőt:

“AZ ÚJ OTTHONOD SOKKAL JOBBAN TETSZIK.”

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.