Az újpesti szellemtelep

A Pozsonyi utcai lakótelepet úgy emlegetik A Szellemtelep építése idejénaz emberek, hogy Szellemtelep, mivel nagyon sok megmagyarázhatatlan dolog történt ott az évek folyamán. Az 1950-es években számolták fel a legtöbb temetőt a fővárosban. Ennek keretében szüntették meg a magdolnavárosi sírkertet. 1969 és 1972 kötött épült fel a temető helyére a  Pozsonyi utcai lakótelep.

Az építkezés első hónapjai sem indultak zökkenőmentesen. A helyiek körében szárnyra kelt egy pletyka, hogy az építkezés során különös dolgokat tapasztaltak a munkások. Szinte
mindennapossá váltak a meghibásodások, és a balesetek. Az éjszakai biztonsági őr többször jelentett egy elsuhanó árnyat. A beköltözés után ijesztő hangokra, koppanásokra lettek figyelmesek a lakók. Olyan is előfordult, hogy a tévé minden előzmény nélkül bekapcsolt. Többen hirdetni kezdték a lakásokat, de a környék rossz híre miatt nem kapkodtak értük.

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.