Az öt leghalálosabb játék, amit valaha készítettek

Most gyilkos játékokat fogunk nektek bemutatni. Nem olyan értelemben, mint Chucky vagy az Annabelle baba, hanem ténylegesen halálosokat. Egészen nehéz elképzelni, hogy ezeket gyerekeknek tervezték, de igen!

Gyepdarts

A gyepdarts talán az egyik leghalálosabb játék. Igazából hegyes fémbökők műanyaggal a végükön, amit a gyerekek szabadon dobálhatnak a kertben. Mi is sülhetne ki ebből rosszul? A játékot a hetvenes-nyolcvanas években használták, de később persze kitiltották őket a boltokból, hiszen legalább 6100 sérülésért volt felelős. Leginkább fej, arc, szem és fülsérülésekért. Emellett pár ember haláláért is felelős. 1987-ben újra árusították, ekkor vásárolt David Snow is a családjának, de pár hónappal később egy kisgyerek játszott vele Snowék hátsó kertjében, és olyan erősen dobta a darabot, hogy Snow lányának koponyájába fúródott. Pár nappal később meg is halt. 1988-ban végleg betiltották.

Ujjlenyomat vizsgáló berendezés
2007-ben jelent meg az izgalmas játék, amely segítségével igazi nyomozó lehetsz. Azonban a gond csak az volt, hogy a játékban található por tremolitot tartalmazott, amely belélegezve tüdőrákot okoz. Természetesen a játékot visszahívták a piacról, ennek ellenére ki tudja, hogy hány gyermek tüdejében ketyeg halálos bomba.

Halálos játéksütők
1963 óta léteznek játéksütők, amelyek villanykörtét használnak arra, hogy felmelegítsék az apró süteményeket. A játéksütő miatt 249 gyermek sérült meg, ebből 16 másod- és harmadfokú sérüléseket szenvedett, de az egyik kisgyereknek amputálni is kellett pár ujját. Azonban még volt egy másik sütő is, amely képes volt 315 fokra is felmelegedni (még egy felnőtteknek készült sütő sem képes erre). Ez a kis sütő volt az első játék, amelyet valaha betiltottak az Egyesült Államokban. 

Gilbert U-238 Atomenergia laboratórium
A kis Gilbert U-238 mindenképpen emelte a tétet, ha veszélyes játékokról beszéltünk, hiszen igazi radioaktív anyagot tartalmazott. Például négy üvegnyi urániumércet. Természetesen volt figyelmeztetés is mellé, mely szerint nem szabad kivenni az ércet az üvegekből. Szerencsére a kis játékhoz adtak Geiger számlálót is, így megbizonyosodhattál róla, hogy mennyire nőtt meg a gyerekszobában a sugárzás. A játék 1950-ben jött ki, szerencsére elég hamar lekerült a piacról, így annyi gyermek nem kapott pajzsmirigyrákot.

Hajevő babák
A kilencvenes évek közepén nagyon menő voltak ezek a babák, amelynek új modellje képes volt arra, hogy műanyag sültkrumpli darabokat egyen meg. Azonban nem tudott különbséget tenni a sültkrumpli és az emberi haj között, így sok gyereknek egészen a fejbőréig beette magát. Sok gyereknek le kellett vágni a fejéről a rémületes babát. Valószínűleg örökre traumatizálhatta őket az élmény. forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.