A kanadai út, ahol emberek tűnnek el

Kanada legfélelmetesebb útszakasza mindenképpen a 16-os út, amely British Columbiában található, és a Yellowhead autópálya része. Maga az út British Columbia északi részén terül el. És bizony ez az a hely, ahol emberek tűnnek el, és sohasem kerülnek elő. Legalább 18 nő tűnt el a helyszínen mostanra, és sokan azt állítják, hogy a szám bizony ennél is magasabb lehet. Számos posztert és képet találhatunk az útszéli karókon, amelyek az eltűnt személyeket hirdetik.

A felkavaró eltűnésekre először 1988 és 1995 között derült fény. És a legtöbben úgy gondolják, hogy az eltűnések egy 720 kilométer hosszú szakon nyúlnak végig. A kérdés persze az, hogy mi is történik itt? Sorozatgyilkos munkálkodik? Néhány testet ugyan megtalálták, de a legtöbben a mai napig nem kerültek elő.

Az első eltűnés 1975-ben történt a helyszínen. Monica Ignas testét viszont megtalálták a későbbieken. 1988-ban a 24 éves Alberta Williams holtteste került elő. Azonban az események 1994-ben gyorsultak fel igazán. A kanadai kormány 11 millió dollárnyi összeget fektetett bele, hogy megoldják a gyilkosságokat, de semmi sem vezetett eredményre.

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: