Az internet új kedvence a démonidézős játék

A legutóbbi internetes őrület nagyon érdekes. Az emberek világszerte próbálnak megidézni egy démont, amelyet Charlie-nak hívnak. Egy videóban bemutatjuk a Ouija-táblaszerű rituálét, amelyet #charliecharliechallenge-nek neveznek. A játékosok két ceruzával alakítanak ki egy keresztet egy papírlapon, amely négy négyzetet alkot, amelyekbe az igen és a nem válaszokat írják, amely választ ad arra, hogy Charlie jelen van-e. Hogyha a ceruza az igenre mutat, akkor a démon jelen van a szobában.

Állítólag a CharlieCharlieChallange teljesen felrobbantotta a Facebookot, Twitter, Instagramot és más közösségi oldalakat. Most mutatunk is egy videót a démonidézésről.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Az internet új kedvence a démonidézős játék

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: