Az igazság Oroszország véres folyója mögött

Az emberek, akik a Daldykan folyó mellett élnek Oroszországban attól tartottak, hogy a világ a végéhez közeledik, hiszen a folyó színe vérvörössé változott. A félelmetes jelenségről azonnal megjelentek a képek az interneten, és szakértők próbálták megfejteni az okát. 

A nyomok természetesen a Norilsk Nikkel nevű céghez vezettek, amely a világ egyik legnagyobb nikkel előállító helye. Ráadásul nem ez az első, hogy furcsaságok történnek a Norilsk céggel kapcsolatban. A közeli lakók és szervezetek tiltakoztak ellene, hiszen magas fokú szennyezést okoznak a környéken.Az ABC szerint a Norlisk olyan anyagot eresztett a folyóba, amely képes volt teljesen vörösre színezni a vizet. A helyiek elmondták, hogy tulajdonképpen a folyó most földöntúli látványt nyújt, de riasztó, hogy ez mind a kémiai anyagoknak köszönhető. Nemrégiben a BBC-ben nyilatkozott a cég, hogy ők felelősek a folyó vörös színéért. Emellett elmondták, hogy a vörös szín nem veszélyes senkinek sem az életére, de ez az embereket nem annyira győzte meg.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.