Az elhagyatott vidámpark véres múltja

Sok félelmetes helyről írtunk már történetünk során, azonban ma egy érdekes helyszínre kalauzoljuk el az olvasókat. Hiszen mi is lehetne hátborzongatóbb egy elhagyatott vidámparknál?

A Lake Shawnee vidámparknak igen véres története van. Történtek itt gyilkosságok és balesetek is. Az elhagyott helyszínen már csak a fából készült hinták és az elrozsdásodott óriáskerék tekinthető meg. A park jelenlegi tulajdonosa szerint a vidámparkot ma kísértetek lakják.

Régen a Lake Shawnee igazi szórakozást nyújtott az arra járóknak. Évtizedekkel ezelőtt gyermeki kacajok szálltak a vidámpark közelében, manapság viszont már csak a ködös mendemondák maradtak.
A Virgina államban található vidámpark 1966-ban zárta be a kapuit, miután két fiatal életét veszítette a helyszínen, azonban a hátborzongató múlt ennél is régebbre nyúlik vissza.
Sokan úgy gondolják, hogy a helyszínt elátkozták, ezért manapság évente csak egy hétre nyitja ki a kapuit, október 25 és 31 között látogatható. A vidámpark telepítése előtt gyilkosságok történtek a helyszínen, rengeteg amerikai őslakos hunyt el a földön, de a bevándorlóknak sem kedvezett a hely.

1920-ban Conley T. Snidow vette meg a régi farmot és vidámparkot alapított a helyén. Felépítette a hintákat és az óriáskereket is, emellett egy tavacskák is nyitott úszás céljára.
Egy kislány a régi hintán veszítette az életét, állítólag a mai napig látható ruhácskájában, amint a hinta környékén járkál. Egy kisfiú a tavacskában fulladt meg. A park körülbelül hat ember haláláért volt felelős története során. Manapság már csak az elhagyatott helyszín tekinthető meg.

A tulajdonos elmondása szerint a hinta néha magától kezd el forogni szélcsendes időben is. A férfi a kislány szellemét is látni vélte, ruháját vér borította. A látvány annyira sokkolta, hogy képtelen volt megmozdulni.
Paranormális nyomozók is előszeretettel látogatják a helyszínt.
Hogyha valaki ehhez hasonló történetet szeretet olvasni, akkor ajánlom szeretettel Stephen King Joyland című könyvét.

forrás: New York Daily News

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.