Az elhagyatott, borzongató iskola

A George Washington Carver High School 1957-ben nyitotta meg kapuit Caddo Parishben, Louisana államban. Ezekben az években az afroamerikai közösség apró iskolája volt. Az iskolába folyamatosan kevesen jártak, és még inkább megcsappant a diákok száma, amikor az afroamerikai diákok is együtt kezdtek járni mindenkivel a nagyobb iskolákban. 1973-ban az iskola bezárta a kapuit. Egy évtizeden keresztül üresen állt, aztán 1981-ben rövid ideig keresztény iskola lett, amely 1985-ben zárt be. Bár sokak szerint nem teljesen üres.

5057574_g

Az iskola erőszakos időkben létezett. Igaz hivatalos jelentés nem készült arról, hogy ténylegesen gyerekeket raboltak el az iskolába vezető úton, esetleg az iskolában, de ennek ellenére ez a pletyka járja. Mások tűzesetre is emlékeznek, amely számos diákkal végzett. Aztán amikor az iskola végleg bezárt, számos városi legenda kelt életre.

5057569_g

Most üresen állva nyugtalan lelkek otthona lett a kis iskola. Helyi tinédzserek kötnek fogadásokat, hogy ki mer bemenni az elhagyatott épületbe. Páran lépteket hallanak odabentről, amelyek hirtelen hallnak el. Néhány másik alkalommal láttak gyerekeket is az épületben, akik azonnal eltűntek, ha közelebb mentél.

ellerbe-road-school-1998

ellerbeelementaryschool_32_-467x308

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.