Az éjszaka, amikor egy lény megölte a szüleit

Néha a legfélelmetesebb történetek a legrövidebbek. A most következő creepypasta alá fogja támasztani az állításomat.

A történetet rengeteg módon mesélték már el, de azt biztos, hogy egy ismeretlen szerzőtől jön az eredeti történet, akinek borzalmas gyerekkori emléke van, amelyeket felnőttként osztott meg a nagyközönséggel.
A szerző elmondása szerint mind a két szülője meghalt, amikor fiatal volt, meg nem magyarázott körülmények között. A férfi csak egy álmot képes felidézni, amelyben félelemtől lefagyva fekszik saját ágyában, és megpróbál nem ránézni anyjára és apjára, akiknek a teste takaróba volt takarva, csak a fejük látszott ki. Próbálta kitalálni, hogyan meneküljön meg. Tudta, hogyha ottmarad, akkor meghal. Órákkal ezelőtt sikolyokra ébredt, felkelt az ágyából, és rengeteg vért talált a nappaliban. Halálra rémülten visszarohant a szobájába, elrejtőzött a takaró alatt, és próbálta meggyőzni magát arról, hogy csak álmodott.

message_08a-1
Aztán az a valami behurcolta a szülei holttestét a hálószobájába. A nem emberi behatoló vékony, kopasz és első ránézésre szemek nélküli teremtmény volt. A szíve a torkában dobogott, alig merte kinyitni a szemét, hogy ránézzen a lényre. Úgy festett, hogy direkt úgy helyezi el a testeket, hogy a fiú az ágyából is lássa. Aztán a borzalmas lény írni kezdett a falra. A teljes sötétségben szinte lehetetlenség volt elolvasni, amikor végzett elhelyezkedett a sarokba. A fiú csak imádkozott, hogy álom legyen. Aztán, amikor a reggeli nap első sugarai megvilágították a szobát, akkor képes volt elolvasni, mint írt a falra a lény:
“TUDOM, HOGY ÉBREN VAGY”

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.