Szellem kért segítséget a roncsautóból?

Szellem kért volna segítséget a roncsból? Mindenki döntse el maga!Egy kamera felvételei egy kislány megmentését rögzítették, akinek családja autóbalesetet szenvedett.

Múlt héten került fel a különleges történet az internetre egy kisbabáról, aki csapdába esett egy felfordult autóban. Édesanyja elveszítette az uralmat a jármű felett, ezért lesodródott az útról. Senki sem vette észre az ütközést, csupán tizennégy órával később jött egy hívás a rendőrségre. Amikor a mentők a helyszínre értek, akkor egy furcsa hangot hallottak, aki segítségért kiállított. Az édesanya már jóval a mentés előtt elhunyt, csupán a kisbaba maradt életben, de neki is az utolsó pillanatban érkeztek. Szerencsére azóta már stabilizálták az állapotát.

utah14n-2-web
Kérdés, hogy milyen hangot hallottak a mentők. Mindannyian állították, hogy egy női hang hívta őket a roncsok közül. Megtekinthető a nyers felvétel is. Főként 1 perc 56 másodpercnél figyelj a videóra:

Itt pedig kiemelten hallhatjátok a hangot:

forrás: Ghosttheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Szellem kért segítséget a roncsautóból?

  • 2015-03-24 at 1:21 PM
    Permalink

    Felerősítettem a hangot és kiszűrtem a zajokat, kicsit úgy hallatszik mintha azt mondaná: “Save Just Michael” vagy ilyesmi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.