Az American Horror Story gyilkos nővérei

Ebben az évadban az American Horror Story egy teljesen más stílust vett fel, amelyben dokumentumfilmes módban mutatja be nekünk egy fiatal pár kálváriáját, akik egy vidéki házba költöznek. Még csupán négy részt láthatunk a sorozatból, de máris megjelentek igencsak borzongató karakterek. Hozzájuk tartoznak a gyilkos nővérek, akik megalkották saját hospice házukat, hogy betegeikkel borzalmas játékokat játszanak, majd megöljék őket csak azért, hogy a nevük kezdőbetűiből kirakják a MURDER (gyilkosság) szót. Ezt a történetet is a való élet ihlette.

nursesAHS

Gwendolyn Graham és Catherine May Wood az Alpine Manor idősek otthonában találkoztak először, amikor Graham Gran Rapids városában költözött Texasból 1986-ban. Nagyon gyorsan összebarátkoztak, majd szerelmi kapcsolat is kialakult köztük, amelyet 1987-ben egy gyilkossággal pecsételtek meg.
Az első áldozatuk egy idős nő volt, aki Alzheimer kórban szenvedett. Graham egy törölközővel fojtotta meg, amíg Wood őrt állt. A gyilkosság után sokkal erősebbnek érezték a köteléküket, és ezt általában szexszel pecsételték meg.

alpine-manor-patient-room

A hónapok során a gyilkolásból játékot űztek. Úgy választották ki az áldozataikat, hogy nevük kezdőbetűje kiadja a MURDER szót. Egészen a MURDE-ig jutottak, az utolsó R nehéznek bizonyult.

graahamwood

A kapcsolatuk akkor ért véget, amikor Graham egy másik ápolónővel is randizni kezdett. Az új páros hamarosan Texasba költözött, hogy az újszülött osztályon dolgozzanak. Wood visszament volt férjéhez, de nemsoká megtört és bevallotta neki a gyilkosságokat. A volt férj azonnal a rendőrséghez fordult, amely a két nő letartóztatásához vezetett. Wood azt állította, hogy Graham gyilkolt, amíg Graham ezt végig tagadta. Azonban Graham védekezését megtörte, amikor új szerelme is ellene tanúskodott.

sg_graham-wood_01_cathy

Grahamet bűnösnek találták és életfogytiglani börtönre ítélték. Wood csupán negyven év börtönt kapott, őt 2021 júniusában fogják szabadlábra helyezni.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.