Az Amazonos gyilkos története

A családot és a barátokat is lesokkolta, amikor tudomást szereztek Kala Brown és Charlie Carver házasságáról. Senki sem hallott a párosról hosszú napokig. A bejegyzéseik egyáltalán nem hasonlítottak ahhoz a lányhoz és fiúhoz, akit a család ismert, szinte úgy tűnt, mintha más írta volna őket. Két hónappal később a család megtudta, hogy Carver végig halott volt és Brown egy sorozatgyilkos társaságában volt.

kala-brown-chris-carver-facebook-page

Brownt nyakánál fogva leláncolva találták meg 2016 novemberében. A nő egy konténer belsejében volt Todd Kohlhepp birtokán Dél-Karolina államban. Amikor a rendőrség kiszabadította, a lány elmondta, hogy látta, ahogy egy magas, túlsúlyos férfi lelövi Cavert és eltemeti a testét. Hamarosan kiderült, hogy ez csak egy borzalom volt, amelyet a férfi az évek során elkövetett.

sky-4-kohlhepp-property-on-sunday-jpg-1478527904

Kohlheppet rendőrségi őrizet alá vették, és azonnal bevallotta, hogy mit tett Brownnal és Carverrel. Az még jobban lesokkolta a hatóságokat, amikor közölte, hogy még két testet temetett el a birtokán. A rendőrök megtalálták Leigh McCraw Coxie és Johnny Joe Coxie testét is, akik már évekkel ezelőtt tűntek el. Amikor a nyomozók azt hitték, hogy ennél borzalmasabb már nem is lehetne, akkor Kohlhepp feloldott még egy pár gyilkosságot. A megoldatlan Szupermotoros gyilkosságokat 2003-ból.

superbikemurders-wspa-news

2003-ban egy bolt vezetője, Scott Ponder, édesanyja, Beverly Guy, a szerelő, Chris Sherbert és a vezető, Brian Lucas brutális gyilkosság áldozata lett. Lelőtték őket a bolt belsejében. A gyilkosság teljesen megmagyarázhatatlan volt, a rendőrség semmilyen bizonyítékot nem talált. Rengeteg vádlott volt, de minden nyom a semmibe veszett. Az ügyet tizenhárom évig nem oldották meg.
Aztán kiderült, hogy Kohlhepp vásárló volt a boltban, venni akart egy motort, de nem tudott motorozni. Aztán a boltban dolgozók kicikizték, kissé zavarba hozták Kohlheppet, aki mindenkit meggyilkolt odabenn. A gyilkos már tizenöt éves korában is megjelent egyik szomszédja házában egy fegyverrel, aztán megerőszakolta a lányt. Ekkor tizennégy évet töltött börtönben.
A rendőrség számára ekkor már bizonyos volt, hogy egy szadista gyilkos került a kezük közé. Éppen ezért mindent átkutattak, még a netes kereséseit is. Ami találtak, az igencsak felkavaró volt. 2014 és 2016 között Kohlhepp rengeteg Amazonos értékelést írt olyan dolgokhoz, mint kés és fegyveres eszközök.
“Lakatok…nekem van 5 is a szállító konténeren…nem állítja meg őket…de az tuti, hogy legalább lelassítja őket addig, amíg túl idősek lesznek ahhoz, hogy törődjenek vele.”
Ezeket a lakatokat használta a férfi, hogy Brown bezárja a sötétbe két teljes hónapra. A késekre is hasonló értékeléseket írt:
“senkit se szúrtam le még…még….de mindig dédelgetem ezt az álmot magamban, és ha megteszem, akkor tuti ilyen menő eszközt fogok hozzá használni…”

amazon8n-10-webKohlhepp általában azokat gyilkolta meg, akik feldühítették. Most éppen a börtönben van, de édesanyja folyamatosan kiáll mellette, hogy fia egyáltalán nem olyan rossz fiú. Azt mondja, hogy csak épp rossz passzban volt, amikor a tetteket elkövette, és nem az ő hibája.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: