Az állatok is visszatérhetnek szellemekként?

Miután Sandy macskája meghalt, a lány több hónapig gyászolta a veszteséget. Sandynek mindig voltak állatai, azonban Gremlin különlegesnek számított, hiszen nagyon erős kötődés alakult ki kettejük között, így emléke nem halványodott el olyan könnyedén. Gazdája évekig tapasztalta, hogy visszagondol macskájára. A lány teljesen meglepődött, amikor a macska öt év múlva megjelent szellemként nála. 

Sandy egyik nap a nappaliban ült, és úgy érezte, mintha egy macska a vállára ugrott volna. Hátrapillantott, azonban senki sem volt ott. Másodjára láthatatlan mancsokat érzett a vállába. Sejtette, hogy Gremlin visszatért. Sokszor hallotta dorombolását is. 
A médium, Jessica Arael Morrocco szerint az állatok is visszatérhetnek szellemként. A médiumok sokszor érzékelik az állatok lelkeit, főleg azokét, akik igazán kötődtek a családhoz. Emellett elmondta azt is, hogy az állatok is reinkarnálódnak a következő életükbe, amely még egy jele a folyamatos létezésnek. A kutyák és a macskák más állatként is visszatérhetnek.  Az univerzum törődik az állatokat, hiszen fontosak az utunkban, és gondoskodnunk kell róluk. 

ghost-dog-spirit
Az állatok reinkarnálódásuk során nem születhetnek újra emberként addig, amíg egy tudatossági szintet el nem érnek. Minden léleknek meg van a képessége a fejlődésre, így az állatok is elérhetik a következő szintet. Néhány állat spirituálisan magasabb szinten van, mint néhány ember.
Állítólag az élő állatok képesek arra, hogy más állatokat lássanak szellemalakban. Az állatok látása nagyban különbözik a miénktől, nagyobb spektrumban képesek érzékelni. Ráadásul a hallásuk is nagyobb skálán működik. 

images (5)

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.