Az 555-ös szám titka

555. Mi is történik veled, hogyha mindenhol három ötöst látsz, bármerre is mész? Lehetséges, hogy hatalmas szerencse köszönt rád? Sokunk számára az 555 igencsak fontos figyelmeztetéssel bír. Sokan úgy gondolják, hogy ez nagyon erős szám a numerológiában, amelyet az angyalok közvetítenek nekünk.

Mindannyiunknak vannak lelki vezetőink, akikkel különböző állapotokban tudunk kommunikálni. Alvás közben ezek a vezetők képesek kapcsolatba lépni velünk, és fontos információkat adnak át.
Az emberi létezést mindig beszőtte a hármas szám ereje. A vallásokban a szentháromság, a harmadikra a dolgok általában sikerülnek. Az irodalomban pedig szintén a legfontosabb szám. Ha a filmekre gondolunk, akkor a legjellemzőbbek a trilógiák ott is.
De honnan is kaphatunk a számoktól üzeneteket? A legtöbb esetben a három szám rendszerszámtáblákon, szállodai szobákon, telefonszámokban és az órán jelenik meg.


Az 555 kétszer jelenik meg egy nap az óránkon. A szkeptikusok szerint, aki meg akarja látni ezeket a számokat, az meg is fogja. Lehetséges, hogy ebben is van igazság. De ez történhet teljesen véletlenül is.
A 111-es szám két fronton segíthet nekünk. Figyelmeztet a pesszimizmusra és a rossz hozzáállásra. Ez sok emberre annyira jellemző, hogy a személyiségük részeként van jelen. Sokszor ezt kivetítjük a világra, és ezt is kapjuk vissza. A 111-es szám látványa arra figyelmeztet, hogy ezen változtassunk.
A 222-es jelenik meg előttünk, akkor mosolyoghatunk, hiszen sínen van az életünk. Azt jelöli, hogy a jó ösvényen vagyunk és a spirituális úton haladunk előre. A 222-es megnyugtathat abban, hogy tényleg a jó helyen vagyunk.
A 333-as figyelmeztet arra, hogy a lelki vezetőnk és angyalaink mellettünk vannak, és körbevesznek bennünket szeretettel a nehéz időkben is.
A 444-es szám fontos időszakokban jelenik meg. A 444-es az angyalok üzenete arra, hogy hallgassunk a szívünkre. Ezáltal szeretnének arra is rávenni, hogy meditáljunk többször és nyissuk ki a szívünket!
Végül az 555-ös számhoz érkeztünk. Jelentése az, hogy tartsunk ki. Ilyenkor változások vannak készülőben. Egy férfi azt mesélte, hogy körülbelül három hónapon át mindenhol az 555-ös számot látta. Később elbocsájtották állásából, ahol tizenöt éven keresztül dolgozott. Legyünk nyitottak az 555-ös szám jelentésére.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Az 555-ös szám titka

  • 2019-12-22 at 5:09 PM
    Permalink

    Van pàr storym…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.