Elátkozott tárgyak, amelyek rémálmokat okozhatak

Most olyan tárgyakat hoztunk nektek, amelyekről az a hír járja, hogy elátkozottak!

A Busby szék
Thomas Busbyra akasztás várt hajnalban, utolsó vacsoráját a Thirksk nevű pubban töltötte el. Ahogy felállt ezt mondta: “a hirtelen halál érjen el mindenkit, aki rá mer ülni a székemre!”
A pubba betérő katonák közül sokan kihívták egymást, hogy ki mert ráülni arra a bizonyos székre. Sajnos a legtöbben soha többet nem tértek vissza a háborúból. Vajon Thomas Busby átkáról beszélhetünk? A későbbiek során a székre ülők közül sokan meghaltak autóbalesetekben, esésekben, esetleg agydaganatban. A szék most a helyi múzeumban látható, egy jó nagy üvegkalitkában, hogy senki se közelíthesse meg.

chair

A Dibbuk doboz
Egy doboz, ami gonosz lelket rejteget magában? A zsidó mondák szerint a Dibbuk-doboz pontosan ilyen, fel is tűnt a The Possession című filmben. Egy antikvitás-kereskedő találkozott először a dobozzal, amelyet egy 103 éves zsidó nő házában talált. A kereskedő furcsa jelenségeket tapasztalt, miután hazavitte a dobozt, így gyorsan meg akart tőle szabadulni, de az mindig visszatért. Később a doboz az E-bayre is felkerült.

box

Bettiscombe koponya
Egy jamaikai férfit rabszolgaságra adtak el, azonban halálos ágyán megfogadta, hogy addig nem nyugszik meg, amíg testét vissza nem viszik szülőföldjére. A csontvázából már csak koponyája maradt meg. Azonban sokan tapasztalnak hangos sikolyokat a temető közelében, ahol eltemették azt.

skull

Anna Baker menyasszonyi ruhája
Anna Baker fiatal és szerelmes volt, az esküvőjét tervezte, a ruháját is megvette. Azonban, amikor az apja rájött, hogy kihez is akar hozzámenni, akkor elüldözte a vőlegényt, összetörve ezzel lánya szívét. Anna megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes, így magányosan halt meg. Anna ruhája a mai napig a Baker kúriában van kiállítva, azt mondják, hogy magától mozog.  Lehetséges, hogy a lány szelleme tér vissza a ruhába, amit sohasem viselhetett?

wedding

Myrtle tükre
Myrtle ültetvény  az egyik legkísértetiesebb ház a világon. Itt található Myrtle tükre is. Az ültetvény az 1700-as évekre datálható vissza, amely eredetileg indián temetkezési helyre épült. Rengeteg paranormális esemény van errefelé, de a tükör az egyik legizgalmasabb. Egy nő arca látható néha a tükörben, gyerekek kéznyomai jelennek meg a felületen. Úgy gondolják, hogy Sara Woodruff lelke rekedt itt, aki megmérgezte gyerekeit.

mirror

A síró fiú festménye
Bruno Amadio képéhez érdekes történetek társulnak. Eddig szinte minden ház leégett, ahová a képet kitették, de a festmény érintetlen maradt, ráadásul mindenkinek kísérti az álmait, aki élőben látta.

crying_boy_painting_haunted

forrás: TheGhostDiary

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Elátkozott tárgyak, amelyek rémálmokat okozhatak

  • 2022-01-25 at 6:39 PM
    Permalink

    Miért nincsenek képek? Mindenhol el vannak tűnve.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.