Angol kísértetjárások, amitől biztosan libabőrös leszel I.

A ködös szigetország rengeteg hátborzongató kísértettörténet hazája, ezért most innen hozunk tíz rémületes mendemondát, amelytől biztosan libabőrös leszel egy hideg, novemberi estén. 

10. Az ordító koponya
A 19. században John Frederick Pinney hazaért Bettiscombe-ban található otthonában egy hatalmas utazásról, és egy rabszolgát is hozott magával. Az érkezéskor a rabszolgasorba sodort férfi elmondta Johnnak, hogy lelke nem fog addig nyugodni, amíg haza nem térhet a teste. Természetesen John ezt visszautasította.
A történet szerint a rabszolga halála után hamarosan sikolyokat kezdtek hallani az emberek a közeli temetőből. John éppen ezért kiásta a férfi testét, és hazavitte a csontokat a padlására, ám innentől kezdve minden rosszabbra fordult. Johnt egymás után érték a szerencsétlenségek, de a sikolyok sem maradtak abban. Most Pinney leszármazottjainak is vigyázniuk kell az ordító koponyára.
01
9. A stoppos
1979 októberében Roy Fulton elhagyta a helyi bárt, majd véletlenül egy horrorba illő történetbe csöppent. Hazafelé felvett egy stoppost, aki a magányos út mellett állt. A férfi beszállt az autóba minden szó nélkül és ők ketten továbbindultak az éjszakába. Pár perc múlva Fulton megpróbált beszélgetést kezdeményezni, amikor ez nem sikerült, akkor egyszerűen rágyújtott egy cigarettára, de mire az utasülésre nézett, addigra a férfi eltűnt.
Fulton lelassított és körbenézett, de senki sem volt körülötte. A történet annyira meggyőző volt, hogy a nemzeti lapokba is bekerült.
02
8. A pokolkutyák
Dartmoorban minden félelmetes dolog megtalálható, amelyet az angol vidékre tudsz képzelni. Hatalmas földek sziklákkal, erdők és vastag köd, amelyekben állítólag lelkek lakoznak. A legrémisztőbb történetek azonban a pokolkutyákról erednek.
Hatalmas, fekete, démoni tekintető kutyák ezek, akik a félőrült, meg nem született gyermeki lelkeket eszik meg. Éjjelente láthatod meg őket, hiszen azokra támadnak rá, akik sötétedés után kimerészkednek. A legenda szerint, hogyha elkapnak, akkor elrángatnak egy ismeretlen vidékre, ahonnan soha többé nem térsz vissza.
forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.