Angela rosszat álmodott, amitől neked is rémálmaid lesznek

Néha a legrövidebb történetek a legfélelmetesebbek. A mai creepypastát rengetegen megosztották meg az interneten.

A történetet állítólag egy férfi mondta el, aki a mai napig elmegyógyintézetben él. A sztori már 2008 óta kering a Redditen, de most egy népszerű verziót hoztunk el nektek. A kérdéses pácienst a lánya meggyilkolásával vádolták, de nem ítélték el a bizonyítékok hiányában. A férfi négyéves lánya meghalt és felesége is eltűnt egy vasárnap reggelen. A bűncselekményt 1996 nyarán követték el, de azóta is tisztázatlanok a körülmények.

Bad_Dream_02a-1200x800
Az egész történet azzal kezdődött, hogy Angela felébresztette édesapját egy vasárnap hajnalon 3 óra 23 perckor. A kislány az ágy szélénél állt, kissé remegett, a szemét idegesen ide-oda kapkodta.
– Apa, rosszat álmodtam – mondta nagyon halkan. A férfi lassan felébredt.
– Ide akarsz feküdni mellém? – kérdezte.
– Nem – válaszolta Angela nagyon halkan, de nem úgy tűnt, mintha alva járna. Inkább olyan volt, mintha attól tartana, hogy valaki meghallja őt.
– Miért nem, édesem? – kérdezett vissza az apuka halkan, hogy ne ébressze fel alvó feleségét. Közelebbről is megnézte a lányát, ellenőrizte a homlokát, hogy lázas-e, de nem tűnt betegnek, csak halálra rémültnek.
– Mert az álmomban – suttogta Angela. – Amikor elmeséltem neked, hogy mit álmodtam….akkor az a valami, ami anya bőrét viselte felébredt.
A férfinek eltartott egy pár másodpercig, amíg feldolgozta a hallottakat. Aztán teljesen felébredt, amikor lassan felemelkedett mellette a takaró…

Crime scene investigation

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.