Amikor kialszik a fény – előzetes

Július 21-én tervezik bemutatni a hazai mozik az Amikor kialszik a fény (Lights out) című horror filmet. A történet szerint egy nőt egy lény kísért, ami csak akkor jelenik meg, ha lekapcsolja a villanyt. A főbb szerepeket Teresa Palmer, Mario Bello és Alicia Vela-Bailey vállalta el.

Először egy kisfiú veszi észre, hogy egy árnyék van körülötte éjszakánként. A nagynénje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.

A kisfiú kénytelen velel lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PGQU5OrUwWg]

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.