Amikor kialszik a fény – előzetes

Július 21-én tervezik bemutatni a hazai mozik az Amikor kialszik a fény (Lights out) című horror filmet. A történet szerint egy nőt egy lény kísért, ami csak akkor jelenik meg, ha lekapcsolja a villanyt. A főbb szerepeket Teresa Palmer, Mario Bello és Alicia Vela-Bailey vállalta el.

Először egy kisfiú veszi észre, hogy egy árnyék van körülötte éjszakánként. A nagynénje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.

A kisfiú kénytelen velel lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: