Amerikai zászló a Marson?

Egy megoldhatatlannak tűnő rejtély borzolgatja az űrkutatásban dolgozó szakemberek idegeit. Egy kérdésre keresik a választ: Hogy kerültek át a Holdra kitűzött zászlók a Marsra?
 
A hat, amerikai zászlót a Holdra tűzték ki az Apolló-küldetések során, amelyek aztán igencsak rejtélyes módon eltűntek onnan. Sokáig értetlenkedés övezte ezt a rejtélyt. Hiszen csak nem mozognak maguktól a zászlók vagy esnek le a Hold felszínéről? Legyen akárhogy is, a cél az volt, hogy örök mementót állítsanak az emberiség (és persze az idegenek elé is, azaz mi voltunk itt először, el a kezekkel/csápokkal a Holdunktól).
 
Nem várt módon derült fény a zászlók jelenlegi a lakhelyére. Egy, a marsjárótól érkező jelentés felfedte, hogy a Holdról elszármazott amerikai zászlók új helye bizony a Marson van. Hogy kerültek át oda? Újabb rejtély.
 
Elképzelhető, hogy a NASA-nak konkurenciája akadt, és meg akarták viccelni az ott dolgozókat? Esetleg átfújta a napszél? Szerintünk elképzelhető, hogy véletlenszerűen kialakuló teleportkapuk jelentek meg a Holdon, amelyek a Marsra utaztatják át az ott hagyott dolgokat. Vagy vicces kedvű idegenek tréfálkoznak? Ha az utóbbi, akkor jó hír, hogy legalább egy valamiben hasonlítanak többségünkre: van humoruk.
 
Forrás: thespoof.com (teljes mértékben tudatában vagyunk, hogy nem hiteles hírforrás, és természetesen nem véletlenül publikáltunk álhírt)
Képek: tumblr
írta: Sereg Gitta

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.