Amerika legfélelmetesebb riogatós házába csak orvosi engedéllyel lehet belépni

Ha az ember igazi riogatós helyre készül, akkor bizony érdemes előre gondolkodni. Felvehetem a szemüvegemet? Vajon hajlamos vagyok rohamokra? Ezek még apró kérdések ahhoz képest, milyen kockázatok merülnek fel a McKamey Manorral kapcsolatban. Ha ide szeretnél látogatni, akkor ki kell töltened egy fitness tesztet, sőt orvosi igazolást is kell kérned, emellett 40 oldalas szerződést kell aláírnod, választanod kell egy biztonsági szót, és még csomó infót fognak kérni rólad. Ráadásul érdemes egy váltás nadrágot is pakolni.

Az Egyesült Államok legfélelmetesebb kísértetjárta háza egyértelműen a Tennessee-ben található Summertown városában. A McKamey Manor annyira különleges, hogy még a Netflix dokumentumfilmjében is szerepelt, merthogy még igazából senki sem teljesítette sikeresen a küldetést. A felkészülés sokszor el is riasztja az embereket, hogy egyáltalán bemenjenek.

Érdekes tény, hogy halloween reggelére 77 ezer embert írt alá egy petíciót, hogy zárják be a házat, hiszen rengetegen állítják, hogy ez bizony csak egy kínzókamra emberek számára.

De most nézzük meg, hogy miknek kell megfelelnek, ha ténylegesen be akarsz menni.

  • 21 évesnél idősebbnek kell lenned, 18-20 éveseknél szülői beleegyezés kell
  • állóképesség tesztet kell elvégezned, emellett az orvosod levele is kell, hogy mentálisan és fizikálisan is stabil vagy
  • át kell menned a McKamey Manor átvilágítási procedúráján
  • Meg fogják nézni a Facebookodat, Facetime-odat és a telefonodat is
  • Kell, hogy legyen egészségügyi biztosításod
  • alá kell írnod egy 40 oldalas beleegyezést
  • drogtesztet fognak veled csináltatni a belépés napján

Videókat is lehet nézni a helyről, ahonnan az emberek általában elég megtörten jönnek ki. A petíciót aláírók szerint a biztonsági szó használata ellenére tovább folytatják a kínzást, és sok ott dolgozónak erőszakos múltja van. Ezt persze, nem tudják megerősíteni.

Érdekesség, hogy a házba belépésért csupán egy zacskó kutyakaja árát kell megfizetni, hiszen russ McKameynek öt kutyája is van. Azonban az ígéret az, hogy 20 ezer dollárt fizetnek annak, aki képes, és végigcsinálja az egész házat.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.