Amerika kísérteties helyei: a Cheesman Park

A Cheesman Park Colorado államban, pontosan Denverben található, amely életét temetőként kezdte. A földbe bűnözőket és szegényeket temettek. A közeli kórház himlőben elhunyt áldozatait is ide földelték el.

1893-ben a temető egy részét parkká alakították át, pár emberi maradványt eltávolítottak, de még így is rengeteg, majdnem 2000 test a földben pihen. Most a Cheesman Park amerikai egyik legkísértetiesebb helye, hiszen rengeteg furcsa eseményt lehet látni éjszaka.

1893-ben először egy sírásó találkozott egy szellemmel, tovább nem állt munkába a helyszínen. Már a régebbi időktől kezdve furcsa hangokat hallottak a park irányából, főleg, amikor el akarták távolítani a sírokat.

A mai napig a legtöbb ide látogató furcsa szomorúságot érez a helyszínen. Mások azonban konkrét suttogó hangokat emlegetnek és nyögéseket, amelyek a nyitott sírok felől érkeznek. Egy kisgyermeket is szoktak látni éjszakánként játszani a parkban és egy nőt, aki magányosan énekel, majd felszívódik a távolban. Sokan azt mondják, hogy holdfényes éjszakákon nehéz felkelni a park füvéről, mintha furcsa erők akarnák ott tartani az embereket.
A Cheesman Park mindenki számára nyitott, hajnaltól este 11-ig látogatható minden  egyes nap.

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.