American Horror Story: Hotel

Minden horrorrajongónak kötelező az American Horror Story című sorozat, amelynek első évada egy kísértetjárta házba, második évada egy pszichiátriára, a harmadik a boszorkányok világába, a negyedik egy borzalmas cirkuszba kalauzol el bennünket. A következő évad pedig egy hotelba fog vezetni bennünket. 

Ráadásul, hogyha szeretitek az Új lány (New Girl) című sorozatot, akkor egy kedves ismerős, Max Greenfield fog beköszönni nekünk, aki örömmel csatlakozott az American Horror Story: Hotel stábjához. Azonban a rajongók nem sokáig örülhetnek kedvencüknek, hiszen az alkotók már megírták Greenfield végzetét, amely valószínűleg egy kevésbé kellemes gyilkolós jelenetben fog végződni.

american-horror-story-season-5
Úgy fest, hogy az alkotók már igazán izgatottak az új évad miatt, amely októberben fog kezdődni. Természetesen visszatér Kathy Bates és Evan Peters is. Emellett Lady Gaga is megjelenik majd a sorozatban. Igazán izgatottan várhatjuk, hogy milyen borzalmakkal is fog kecsegtetni a hotel októberben! Minden horrorrajongónak szeretettel ajánljuk!

max-greenfield-joins-american-horror-story-hotel-but-he-won-t-be-lasting-long-424507

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.