Most olyan eseteket hoztunk nektek, amelyekről alig fogjátok elhinni, hogy igaziak!

1. Galambot tartóztattak le kémkedésért
2015-ben Indiában a rendőrök bizony letartóztattak egy galambot, mivel kémnek gondolták. A madár fél testére üzenetet nyomtattak urdu nyelven – ami Pakisztán hivatalos nyelve – és még egy pakisztáni telefonszámot is találtak rajta. A madár egy faluban szállt le, amely Pakisztán határán helyezkedik el, közel ahhoz a régióhoz, amelyet mindkét ország magának akar, és rengeteg háborút robbantott már ki a két ország között 1947 óta. Szóval egy tizennégy éves fiú találta meg ezt az igazán furcsa galambot, aki aztán feladta az állatot a rendőrségen. A hatóságok elvitték röntgenre is az állatot, de nem találtak semmit, ennek ellenére őrizetbe helyezték. Sajnos nem vette mindenki igazán komolyan az ügyet, másnapra a Pakisztáni médiát elárasztották a mémek.

2. Egy hódot tartoztattak le rongálásért
2016 decemberében egy vad hód úgy döntött, hogy a fája nem elég karácsonyi. Így bement Marylandben egy egydolláros boltba, hogy karácsonyi dekort és fát vegyen a családnak. Azonban az ott dolgozók észrevették, hogy az állatka lelöki  a polcokról az árukat, ezért hívták a rendőrséget. A gyanúsított elszelelt a helyszínről, de aztán mégis sikerült befogni. A hód nem fejezhette be a karácsonyi bevásárlást, átadták az állatvédőknek.

3. Egy nagyszájú papagájt tartóztattak le Indiában azért, mert folyamatosan inzultálta tulajdonosa mostoháját
2015-ben a rendőrség egy indiai tartományban tartóztatott le egy papagájt, amely folyamatosan káromkodott egy idős hölgynek. Állítólag ezt a rossz szokást a nő mostohafiától vette át. A nő végül felhívta a rendőrséget, hogy valamit csináljanak a papagájjal, azonban a rendőrség nem talált igazán terhelő bizonyítékot.

4. Egy mókust letartóztattak mert követett egy német nőt
2015-ben Németországban egy nő igazán nagy borzalmat fedezett fel: egy apró vörös mókus követte őt folyamatosan. Az állat üldözte és agresszívan viselkedett. A nő megrémült, és képtelen volt lerázni a rágcsálót, ezért bizony felhívta a rendőrséget. A rendőrök elvitték az apró mókust, az őrsön fedezték fel, hogy az apró rágcsáló kimerült, így a rendőrök visszahozták az életbe, majd az állatmentőkhöz vitték.

5. A rossz majmokat Indiában börtönbe viszik
2004-ben egy őrült majom terrorizálta egy apró indiai város lakóinak életét. A majmot rengeteg bűncselekményben találták bűnösnek: ételt lopott, gombokat tépett le az emberek ruháiról, téglákkal fenyegette a gyerekeket. A hatóságok bizony majombörtönre ítélték, ahol Indiában a rosszul viselkedő majmokat tartják. A börtönt a helyi állatkertben létesítették. 2004-ben 13 majmot börtönöztek be, akik zaklatták az embereket.

forrás: MentalFloss