Adolf Hitler találta fel a gumibabát?

Amíg a történészek a csatákat és atrocitásokat írták le a második világháborúval kapcsolatban, addig Hitler titkos szexbaba programja misztérium maradt a mai napig. A Borghild Projektet eredetileg arra találták ki, hogy megállítsák a szifilisz terjedését a náci katonák között. Így teljesen igaz az az állítás, hogy bizony Hitler találta fel a gumibabát. Sajnos a bizonyítékok elég hiányosak a történetben, szóval még az is meglehet, hogy ez a történet csak egy hoax. 

Image Credit: Imgur.com

Azonban vannak tények is. A náci megszállás Franciaországban ahhoz vezetett, hogy a német katonák sok párizsi prostituáltat kerestek fel, amely bizony sok esetben okozott szifiliszt. Egy újságíró le is írta, hogy Párizsban a legnagyobb veszélyt az utcalányok jelentették, akik a bárokban és más helyeken szedték fel a katonákat, és megakadályozták őket abban, hogy teljesítsék feladataikat, ráadásul még egészségüket is kockáztatták egy gyors kalandért. Innentől következik a történet kétes része, mely szerint Himmler azt mondta, hogy itt az ideje műanyag nőket gyártani, hogy megfékezzék a betegséget.

Image Credit: Wikimedia Commons

Állítólag Himmler felbérelte Franz Tschakert, hogy tervezze meg az első guminőt. A férfi tényleg létező személy volt, 1930-ban megalkotta a “Üvegnő” szobrát, amely a harmincas években elég nagy feltűnést keltett Németországban. Persze a katonák nem voltak annyira elragadtatva az ötlettől, de később orvosok is ajánlották.sex_doll_01

 

Image Credit: DesignBoom.com
A babák olyan anyagból készültek, mint az eredeti játékbabák. Ekkor elkezdtek gondolkozni, hogyan is alkossák meg a tökéletes nő formáját. Végül egy elég sportos alakot választottak formának, akinek persze nagy mellei vannak. A másik kihívást az arcvonások jelentették. Úgy döntöttek, hogy Käthe von Nagy vonásaiból és még tíz másik nőjéből fog kialakulni az ideális. Ami körülbelül így nézett ki:
sex_doll_05
Állítólag ötven babát el is készítettek. Sokak szerint ki is próbálták “bevetésen” is, de a katonák túlzottan szégyellték magukat, ezért nem vitték magukkal a babákat. Sokak szerint Himmler le is állította a babák finanszírozását, hiszen a háború rosszabbra fordult 1942-ben. Aztán azt mondták, hogy egész meg sem történt. Ami lehetséges, hogy igaz is. A múzeumot lebombázták, ami megsemmisítette a bizonyítékokat.
Image Credit: Huffington Post
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.