A világ legbizarrabb tortái

Annabel de Vetten Birminghamban él az Egyesült Királyságban, ott alkotja meg legbizarrabb tortáit. Vannak itt lefejezett állatok, halott csecsemők és minden, ami kevésbé szem-szájnak ingere. Ajánlom figyelmetekbe ezeket a tortákat, bár azt nem tudom, hogy kinek is lenne igazán gusztusa ahhoz, hogy meg is egye őket.

Ghastly-Cakes__880 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-3 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-4 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-5 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-6 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-7 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-9 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-10 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-20 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-21 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-23 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-24 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-25 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-26 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-27 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-28 morbid-culinary-art-conjurers-kitchen-annabel-de-vetten-birmingham-29

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.