A vérző ház története

1987. szeptember nyolcadikán éjfél előtt Minnie Winston kilépett a fürdőszobából, és elkezdődött élete legfurcsább éjszakája. A 77 éves nő furcsa, vörös foltot pillantott meg a fürdőszoba padlóján. Éppen meg akarta nézni a szokatlan foltot, amikor észrevette, hogy a fürdőszoba falát is a vörös foltok borítják. Ahogy kilépett, akkor a folyosó padlóján is meglátta ugyanezt. Szólt  férjének, hogy furcsa, vörös foltok jönnek elő a padlóból és a falakból is. Minnie akkor kezdett igazán megijedni, amikor férje nem válaszolt.

A 79 éves férfi már rossz egészségügyi állapotban volt és professzionális segítségre, folyamatos dialízisre volt szüksége. Minnie férje azonban hamarosan megjelent a folyosó másik végén. Tiszta ruhákat viselt, nem lehetett vért látni a ruháján. Együtt nézték a vérfoltokat a padlón és mind a ketten megrémültek. Azonnal felhívták a rendőrséget. 
Steve Cartwright detektív érkezett a helyszínre, aki végignézte a hat hálószobát. Nem találtak betörésre utaló nyomokat, de az bizonyos, hogy a padlót vér borította. 

A házaspár 22 éve élt a házban, de sohasem tapasztaltak ehhez hasonlót. A vér a konyhában és a nappaliban is megjelent, elborította a falakat. A rendőrség mintákat gyűjtött a vérből további nyomozás céljára. Az eredmények még több kérdést vetettek fel, hiszen bizonyossá vált, hogy emberi vérről van szó, amely nullás vércsoportú egyéntől származik. A házaspárnak nem ilyen volt a vére. A kérdés már csak az volt, hogy akkor kinek a véréről lehet szó?
A történet bekerült az újságokba is, rengetegen hívták fel őket és kopogtattak az ajtajukon. A rendőrség sohasem derítette ki, hogy kinek a véréről volt szó. Többször pedig nem fordult elő hasonló eset a házukban. 

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: