A tízéves fiú híres színész volt előző életében

Elképesztő történetek keringenek az interneten gyerekekről, akik képesek visszaemlékezni előző életükre. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a történetek megfelelő bizonyítékul szolgálnak a reinkarnációra. Most egy ilyen történetet hoztunk el nektek.

Amikor Ryan négy éves lett, akkor borzalmas rémálmai támadtak. Később elmondta édesanyjának, hogy milyen gondolatok zaklatják éjszakánként. Elmondta édesanyjának, hogy valamikor másvalaki volt. Az iskola előtt álló kisfiú elmondta édesanyjának, hogy haza szeretne menni Hollywoodba, és sírt neki, hogy vigye oda. Édesanyja elmondta, hogy fia olyan történeteket mesélt, hogy találkozott Rita Hayworth-el és a tengerentúlra utazott csodálatos vakációkra, emellett fellépett a Broadwayen is. A fiú még az utcát is el tudta mondani, ahol eddig élt. Az édesanya kíváncsiságtól vezérelve rengeteg könyvet szerzett be az akkori Hollywoodról, majd talált egy képet, ami mindent megváltoztatott.

ryan-500x281
Mae West képére mutatott rá gyermeke, elmondta, hogy ő az. Később felkerestek egy pszichiátert is, hogy beszélgessen a fiúval. Ez a bizonyos pszichiáter rengeteg 2 és 6 év közötti gyermekkel foglalkozott már, akik emlékeztek előző életükre.
Később több mindent is kiderítettek a színészről, aki 1964-ben hunyt el. Sohasem voltak nagy szerepei a filmekben, sőt még szövege se volt. Azonban Ryan minden részletre emlékezett. Összesen 55 részlet egyezett a férfi életével kapcsolatban, amelyet a kisfiú elmondott. Elmesélte, hány gyermeke volt, hányszor volt házas, hány testvére volt. Mindenesetre egészen elképesztő az eset.

ryan-reincarnation-500x281

forrás: GhostTheroies

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.