A szirénákból félelmetes gyerekdal hangzott fel az Egyesült Királyságban

Egy iszonyatosan félelmetes gyerekdal hangzott fel a szirénákból Angliában. Az Ipswich Star szerint pontosan olyan volt az élmény, mintha egy horrorfilmben találták volna magukat az embereket. A cikk alján megtalálhatjátok a videót is, amely a városban készült.

Egy édesanya szinte minden éjjel erre a gyerekdalra ébredt a városban, ami ráadásul igencsak félelmetes hangnemben szólal fel. A nő először azt hitte, csupán képzelődik. Azonban hónapokkal később végül jelentette az esetet a városi tanácsnál.

A városi tanácsnál komolyan vették az ügyet, ezért éjjel kimentek az utcához, hogy meghallgassák a jelenséget, és ténylegesen hallották a gyerekdalt is. A helyszín üzemeltetői a pókokra fogták az esetet.

Az érzékelők arra is bekapcsolnak, ha pókok mennek el a kamera előtt. Egyébként a dalnak az volt a célja, hogy egy birtoktól távol tartsák a rablókat, de túl hangosan játszotta le a szerkezetet a zenét. Úgy fest, hogy mostanra megjavították, így többé nem fog előfordulni. A BBC szerint azonban több hónapon keresztül hangzott fel éjjelente a félelmetes dal, amely rengeteg embert halálra rémített.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.