A Shugborough Hall teremtményei

Most egyenesen a Shugborough Hall furcsa eseményei közé kalandozhatunk, amely az angliai Milfordban található.
A hatalmas kastély eredetileg az Earl család tulajdonában állt, az épületet a középkorban emelték, majd 1750 környékén sokkal nagyobbra bővítették. Manapság a hatalmas birtok és az épület megtekinthető a látogatóknak, mint múzeum.

Az épület igencsak furcsa eseményeknek adott otthont még 1981-ben is. Öt alkalommal találták kacsákat és libákat február és június között lefejezve a birtokon. Sokak úgy gondolják, hogy valamilyen fekete mágiához köthető rituálé része volt.

Egy másik érdekes esemény alkalmával furcsa, hangos zajokat hallottak, amelyet egy hatalmas emberszerű lény adott ki magából egy ott dolgozó ember szerint, aki igen gyorsan elmenekült a helyszínről. Ugyanez az alkalmazott máskor is látni vélte a furcsa teremtményt a birtokon található tóban.
A hetvenes évekből egy másik alkalmazott is tett arra vonatkozó megjegyzéseket, hogy jobb bizonyos időpontokban távol maradni a birtoktól, emellett kerülni kell a gyilkosságokkal és lefejezésekkel kapcsolatos beszélgetéseket. A férfi nem volt hajlandó semmit sem elmondani a rendőrségnek.
Napjainkig igen zavarónak tartják az ott dolgozók ezeket a furcsa eseményeket. A legendák tovább élnek a Shugborough Hall körül. Azóta is többen látták a furcsa, szőrös teremtmény a hatalmas birtokon, azonban létezését a mai napig nem lehet bizonyítani.

forrás: Mysteriousuniverse.org

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: