A selfie-k a cápáknál is veszélyesebbek

 

Ki gondolta volna, hogy a selfie-botok rengeteg emberéletet követeltek ebben az évben? Érdekes statisztika került napvilágra, amely azt mutatja, hogy ezek a szerkezetek halálosabbak még a cápáknál is. Lehetséges, hogy Steven Spielbergnek új filmet kell készítenie a halálos selfie-botokról?

Legutóbb egy japán turista életét követelte a selfiezés. A férfi leesett a Taj Mahal lépcsőiről, amivel ő lett idén a tizenkettedik áldozata az önarckép készítésnek. Ehhez képest a cápák idén csak nyolc ember életét követelték. Természetesen az évnek még nincs vége, de hogyha a trend így folytatódik, akkor a selfie-zést bekerülhet az életveszélyes tevékenységek közé.

fzlizlogxo8hgqq8elto
Az otthonod biztonságában önarcképet készíteni persze egyáltalán nem veszélyes.  A probléma inkább azokkal a képekkel van, amelyekkel bátorságukat akarják bizonyítani a képek készítői. Vannak olyanok, akik medvékkel, megvadult bikákkal szeretnének fotózkodni, esetleg magasabb, tiltott helyekről. Egy orosz lány például amiatt halt meg, hogy “aranyosan” pózolt egy fegyverrel. 
Érdemes figyelni arra, hogy zsúfolt helyeken is veszélyes lehet képeket készíteni. Egy menő képért pedig nem érdemes kockáztatni az életünket. Rengeteg múzeum be is tiltotta a selfie-botokat, mivel veszélybe sodorják a tárgyakat és más látogatókat is. 

fz90cunn1l9eses5xdht

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.