A San Francisco-i boszorkánygyilkosok bizarr sztorija

A hetvenes években James Carson családapaként élt Arizona államban, Phoenix városában. Lánya, Jenn úgy emlékszik rá, mint csodálatos apára és azt is elmondta, hogy nagyon apás volt. De mire Jenn ötéves lett, édesanyja furcsán változást fedezett fel James viselkedésében. A nő megijedt férjétől és elköltözött lányával. Minden hatodik hónapban költöztek, hogy a férfi ne találja meg őket. 

Azonban James egyáltalán nem érdeklődött régi családja iránt. Ehelyett találkozott Suzan Barnesszal, a nemrégiben elvált nővel, akinek két tinédzser fia volt. Összeházasodtak és keresztülutazták Európát egy-két éven át. Amikor visszatértek az Államokba, akkor San Franciscóban állapodtak meg, pontosan Haight-Asburyben, amely a hippi kultúra bölcsője volt. Drogok, művészet, misztikumok és mindenféle nyalánkság. Carsonék teljesen bevonódtak ebbe az életstílusba.
Elsőként James megváltoztatta a nevét Michalre és felvették a Bear vezetéknevet. Suzan magát jóginak nevezte és misztikusnak, aki ismeri a jelent, a múltat és a jövőt. A páros vegetáriánus muszlim harcosnak vallotta magát, és szerintük a boszorkányság, a homoszexualitás és az abortusz éppen elég ok arra, hogy megöljenek embereket. Hittek a felsőbb hatalomban, amely felhatalmazta őket arra, hogy embereket gyilkoljanak az ország jövőéért. Jól hangzik, ugye?

Először 1981 márciusában gyilkoltak. Szobatársukat, Keryn Barnes-t, aki feltörekvő színésznő volt. Suzan úgy hitte, hogy felhatalmazta a felsőbb hatalom arra, hogy meggyilkolja Barnest. 13 alkalommal szúrták le a nő, koponyáját bezúzták. Suzan szerint a nő igazából boszorkány volt és ellopta jógi erejét. 
Aztán a csapat feltűnt egy észak-kaliforniai marihuána ültetvényen is, ahol Clark Stephenset gyilkolták meg. Michael szerin a férfi démon volt, aki szexuálisan bántalmazta feleségét. Két héttel később, amikor a rendőrség már nagyban kereste Stephenset, akkor Bearék lettek a gyanúsítottak. A házaspár ugyanis egy kormányellenes levelet is írt, amelyben listázták, hogy milyen hírességeket és politikusokat kívánnak meggyilkolni. 
1983 márciusában Jon Charles Hellyar vette fel a stoppoló házaspárt Bakersfield környékén. Az utazás során Suzan kitalálta, hogy Hellyar szintén boszorkány, akinek meg kell halnia. Sajnos a férfi nem járt jól, Michael őt is lelőtte. Azonban az elhaladó rendőrség gyorsan elkapta a párost és végre letartóztatták őket.
Később három gyilkosságot vallottak be, majd a tárgyalás előtt visszavonták a vallomásukat. Ennek ellenére hetvenöt évnyi börtönt kaptak.
Jenn Carson megnyugodott, hogy apját sohasem engedik ki. Szerinte mind a ketten a mai napig veszélyesek. 19 évesen elment a börtönbe találkozni az apjával, és azt mondta, hogy a szemébe nézve olyan volt, mintha nem lenne lelke a férfinak. 

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.