A Sad Satan játéktól halálra fogsz rémülni

A legenda szerint a Sad Satan nevű játék az internet mélyéről mászott fel, és mostanra már nem megy sehová. Valójában a játéknak nem is kellene léteznie. Nemrégiben videók bukkantak fel erről a hátborzongató játékról, és sokan elmondták a véleményüket is.

Az állítják, hogy a játék eredeti verziója tele van felkavaró képekkel, amelyekbe még a gyermekpornográfia is beletartozik. De készítettek egy olyan verziót is, amely nem annyira durva. A játék állítólag borzalmasan félelmetes.
Előre elnézést kérünk, hiszen ez ilyen Kör-szerű szituáció lesz, ezért érdemes figyelni, hogy a következő pár napban ne másszanak ki félelmetes szellembabák a monitorodból.

enhanced-buzz-wide-8623-1444149702-8
Pár hónap alatt a Sad Satan amolyan internetes legenda lett. Elterjedt és mindenkit vitára késztetett. Júniusban az Obscure Horror Corner nevű internetes oldal megosztotta az első végigjátszását a Sad Satannak. Az oldal alkotói szerint a játékot a Deep Webről töltötték le. Állításuk szerint már a játék vége előtt letörölték, mert a fájl dokumentumokat generált az asztalra. Az oldal készítőinek később felugrott egy link, amely felajánlott a játék eredeti verzióját, amelyben rengeteg kép volt alvadt vérről, mutációról és gyerekekről. Letöltés után mindenkinek zavarokat okozott a számítógépében.

enhanced-18827-1444238395-7
Később a file-t egy Reddit felhasználó szabadította meg a vírusoktól, és feltette egy biztonságos helyre, eltávolítva belőle az illegális képeket. Ennek ellenére nem ajánljuk letöltésre a tisztított verziót sem.
Június végén az Obscure Horror Corner öt videót töltött fel a Sad Satan játékról, amelyben láthatjuk, hogy a játék nem igazán hasonlít semmire. Ez a pár videó értelmetlen mászkálást mutat sötét folyosókon, miközben félelmetes zenét hallhatunk. Állítólag a játék alatt a Led Zeppelin Stairway to Heaven című dalát hallhatjuk, de visszafelé játszva, amely állítólag rejtett sátánimádó üzeneteket foglal magában.

enhanced-buzz-wide-26123-1444247034-7
A másik fontos eleme a játéknak a gyermekbántalmazás. Megtalálhatjuk benne a Jimmy Savile képét, aki több, mint 200 erőszakos bűncselekményt követett el gyerekek ellen. Emellett megjelenik, Tsutomu Miyazaki képe is, akit a nyolcvanas években végeztek ki nyolc japán lány megcsonkítása és meggyilkolása miatt.
A felugró képek borzalmasan felkavaróak, de a játékban is megjelennek szellemgyerekek. Mások szerint bántalmazások túlélői alkották a videót, hogy kifejezzék a fájdalmat.
Kérdés, hogy ez megint csak egy átverés lenne? Ha igen, akkor mindenképpen túl messzire ment. Sok esetben a játék számítógépes vírusokkal is összekapcsolódik, mások úgy gondolják, hogy gyermekpornós hálózat része is lehet. Az bizonyos, hogy mindenképpen nagyszerű és felkavaró internetes legenda lesz belőle.

forrás: BuzzFeed

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: