A Ragyogás Hotel horrormúzeum lesz

1974-ben Stephen Kinget a Stanley Hotel inspirálta arra, hogy megírja egyik legnagyobb művét, a Ragyogást. A történetet később Stanley Kubrick adaptálta vászonra. Nemrégiben a Stanley bejelentette, hogy horrormúzeumot fognak kialakítani a hotelben. Ez minden horrorrajongót lázba hozhat!

A Hotel körülbelül 11.5 millió dollárnak megfelelő összeget fog költeni arra, hogy létrehozza az egyik legnagyobb turistalátványosságot a helyszínen. A Hotelból a világ legnagyobb horrormúzeumát fogják kialakítani, amelyben nagy sztárok is segédkezni fognak, akik rajongói a zsánernek. Így Elijah Wood, Simon Pegg, Mick Garris, Josh Waller, Daniel Noah és George A. Romero is segédkezni fog benne. A tervet a The Walking Dead alkotója, Charlie Adlard is támogatja és Clive Barker is részt vesz benne. A centerben nem csak kiállítások, hanem folyamatos események is lesznek. A Stanley Hotelt akarják a horror állandó házának kikiálltani, amely tökéletes lesz a műfaj rajongóinak. 

shining_2

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: