A “Pókember” rémisztő története

1941 szeptemberében Philip Peterst halálra verték otthonában. A rendőrség sem tudta kitalálni, hogy mi történt. Peter otthonában minden ajtót és ablakot belülről zártak be, és sehol sem volt nyom erőszakos behatolásra. Úgy tűnt, ez egy olyan rejtély, amelyet sohasem fognak megoldani.

Később Philip Peter özvegye és fia visszatért ugyanabba a házba. Hamarosan azonban hangokat kezdtek hallani, csoszogás és kopogás visszhangzott a folyosókon. Még a szomszédok is azt mondták, hogy furcsa fényeket látnak. A család végül arra jutott, hogy a házat biztosan kísértet lakja, emellett még mindig nem tudták, hogy a ház ura miben is hunyhatott el.

A rendőrség a zajok miatt újra átkutatta a házat, de semmit sem találtak. A családnak végül elege lett, és kiköltöztek. Azonban a rendőrséget nem hagyta nyugodni az eset, de a szellem teóriában sem találtak megnyugvást, ezért elkezdték megfigyelni az eseményeket a ház körül.
Egyik nap kifizetődött a fáradozás. Majdnem egy évvel a gyilkosság után, 1942 júliusában két rendőr észrevett valamit az emeleti ablakban. Gyorsan berohantak, majd átkutatták a padlást, ahol felfedeztek egy férfit, aki elkeseredetten próbálta belepréselni magát egy kicsi résbe. Azonnal kihúzták, majd kiderítették, hogy a férfi egy kicsi lyukban élt a falban egész idő alatt. Kiderült, hogy a férfit Theodore Coneysnek hívják, aki hajléktalan volt, de egész végig a padláson rejtőzködött. Azonban Philip Peters egyik nap meglepte, miközben éppen ételt lopott, amely végül meggyilkolásához vezetett.
A férfit Pókembernek nevezték el, mert ujjai hosszúak voltak, és rengeteg ideig a padláson élt egy apró lyukban.

forrás: KnowlegdeNuts

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.