A nem kívánatos ajándékok listája

Már egy hét sincs karácsonyig, de éppen ebben az időszakban rohan mindenki az ajándékok után. Ma egy kis segítséggel készültünk, annak tekintetében, hogy melyek azok az ajándékok, amelyeket a legtöbbször visznek vissza a boltokba. Íme, a kerülendő dolgok listája!

Duplicate+Toys10. A megduplázott játékok
Könnyű ebbe a hibába esni, főleg, hogyha a gyermek különösen vágyik egy bizonyos játékra. Érdemes a rokonokkal is megvitatni a kérdést.

Ugly+Dishes9. Háztartási cikkek
A haszontalan, nem kívánatos gépek is a listán landoltak. Itt is érdemes kérdezősködni, hogy kinek mire is van igazán szüksége.

Battlefield-Earth8. Mozifilmek
A letöltések korában nem annyira kívánt ajándékok a DVD-filmek, kivétel, hogyha valami különleges, igazán kedvelt filmről van szó. Sokan csalódottak lesznek az ilyen ajándékoktól.

Name Drop7. Videojátékok
Sok esetben a felnőttek nem találják el a gyermekek vágyott játékait, ezért ezzel is erősen félre lehet nyúlni.

Spice-Girls1
6. Zene
Hasonló a probléma a zene esetében is. A nagybácsik és nagynénik zenei ízlése nem feltétlenül egyezik a tinédzser korosztályéval.

Shoes5. Cipők
Kedves gondolat meglepni valakit egy drága edzőcipővel, azonban a méretet nem mindig találják el…

Toaster4. Nem kívánatos ajándékok a feleségednek
Meglepnéd egy kenyérpirítóval a házastársadat? Kezdheted is tölteni a válási papírokat!

Ugly+Clothes3. Ruhák
Főként tinédzsereknek nem javasolt a ruhavásárlás, de egyébként is nehéz ügy. Nem egyszerű eltalálni a másik méretét, ízlését ruhák terén, így sokszor visszaviszik őket cserére.

Baby+Toy+Truck2. Nem életkornak megfelelő játékok
A nagyi még mindig úgy gondolja, hogy hatéves unokájának megfelelő lesz a kétéveseknek való ajándék? Ezek is nagyon hamar a boltban végzik.

Gallsalve 14Oz

1. Valami, amire egyáltalán nincs szükséged
A gyorsan, átgondolatlanul vásárolt giccses ajándékok is hamar a boltban végezhetik. Inkább hasznos, személyre szabott ajándékok keresendők. Már nem is olyan egyszerű a helyzet, hogy mi is lehet az, ugye?

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.