A Myakka borzmajom esete

Állítólag Floridában él a borzmajom, amelyet floridai Nagylábnak is neveznek. Az emberszabásút már sokan látni vélték az erdőkben.

A borzmajom kétlábú főemlős hosszú, sötét szőrzettel, amelynek állítólag borzalmas szaga van. A floridai mocsarak környékén találkozhatunk vele. Már sokan beszámoltak a furcsa látványról.
2000-ben egy titokzatos nő küldött két fényképet a rendőrségnek Sarasota megyében, és azt kérte, hogy maradjon névtelen. A nő állítólag a kertjében kapta le a borzembert, amikor az almákat lopott.

skunk

A szkeptikusok szerint a teremtmény csak egy szökött orangután, esetleg egy kosztümös ember.
Loren Coleman kutatta a képek kilétét és sikerült arra rájönnie, hogy Sarasotában kapták lencsevégre a különleges lényt. Sokan úgy gondolják, hogy a Myakka folyó közelében lehet a legtöbbször találkozni vele.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: