A legkreatívabb szörnyház

Christina H. McConell elképesztően különleges dekorációt készített szülei házára Halloween közeledtével. A fogak elkészítéséhez habszivacs táblákat használt, és igazán realisztikusra festette ki őket. A házból természetesen nem hiányozhatnak a faragott tökök, pókok és pókhálók sem. Christina egyébként fotósként, stylistként és cukrászként dolgozik Los Angeles területén. Kreativitásában nem kételkedhetünk. 

parent-home-decoration-monster-house-christine-h-mcconnell-fb parent-home-decoration-monster-house-christine-h-mcconnell-7 parent-home-decoration-monster-house-christine-h-mcconnell-6 parent-home-decoration-monster-house-christine-h-mcconnell-5 parent-home-decoration-monster-house-christine-h-mcconnell-3

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.