A legkísértetiesebb helyek Los Angelesben

Most bemutatjuk a legkísértetiesebb helyeket Los Angelesben! A világban a legtöbb híresség itt található, de vajon a kísértetek is ennyire szeretik ezt a helyet?

A Cecil Hotel
A kísértetjárta Cecil Hotelben két sorozatgyilkos is megszállt rövid időre. A legendás Richard Ramirez és Jack Unterweger is megfordult itt. Ramirez 14 embert ölt meg a szálloda 14. emeletén. Hat évvel később Unterweger prostituáltakat ölt a hotelben. Emellett 1962-ben egy 27 éves nő követett el itt öngyilkosságot. Kiugrott az ablakon és egy gyalogoson landolt, aki szintén az életét vesztette. 
A brutális halálok miatt a Cecil Hotel igazi központja lett a paranormális jelenségeknek. Médiumok a világ minden tájáról látogatni kezdték, hogy paranormális dolgokat keressenek. A legfélelmetesebb Elisa Lam története, amely szintén ebben a hotelben történt (ide kattintva olvashattok erről a borzongató sztoriról).

nightstalker serial killers cecil hotel

10050 Cielo Drive 
1969. augusztus 9-én Charles Manson meggyilkolta a terhes, Sharon Tate-t és még másokat is az 10050 Cielo Drive-on. A ház állítólag egy indián temetkezési helyen épült fel. Manapság David Oman lakik itt, aki 2004 júniusában arra ébredt, hogy egy emberi alak pontosan a gyilkosság helyére mutatott. A parapszichológus, Barry Taff azt mondta, hogy ez a legkísértetiesebb hely, amit valaha látott. A vizsgálat után nem is volt hajlandó a ház közelébe menni.

sharon-tate-house-628-compressed

Pasadena öngyilkos hídja
A Colorado utcai híd nagyon romantikusnak tűnhet, azonban itt már több, mint 100 ember követett el öngyilkosságot. Ez szinte garantálja, hogy errefelé szellemek is járnak. Állítólag furcsa hangokat és sírást lehet erre felé hallani, de sokan furcsa árnyakat is vélnek erre felfedezni. Még az állatok is érdekesen viselkednek a területen.

Colorado Street Bridge, 1988-500-compressed

A Hollywood Roosevelt
Marilyn Monroe rengetegszer tartózkodott a Hollywood Roosevelt hotelban. A halála óta rengetegen látták a szellemét odabent. Főleg Monroe kedvenc tükrében és sokan látni vélték a 928-as szobában, amely az ő lakhelye volt. 

marilyn-compressed

A Comedy Store
A Comedy Store-ban sok nagyszerű komikus lépett fel, azonban sokan azt állítják, hogy a helyet szellemek kísértik. Azt mondják, hogy az alagsorban illegális abortuszokat hajtottak végre, és az egyik nő meg is halt egy beavatkozás során. Legalább öt szellemet véltek felfedezni a helyszínen. Sokan mondták, hogy bizonyos szobákban rettenetesen hideg van. 

the_comedy_store3-compressed

Grauman kínai színháza
A színházat állítólag a színész, Victor Kilian kísértete lakja. Állítólag az udvart szereti látogatni, ahol 1979-ben verték halálra. A szellem a mai napig gyilkosát keresi.

graumans-compressed
A Silent Movie Theater
A Silent Movie Theater a két tulajdonos szellemét rejti magában. Joe Hampton 1942-ben nyitotta meg a színházat, aki egész életét a némafilmeknek szentelte, azonban a toxikus anyagok végül rákot okoztak neki. Lawrence Austin nyitotta meg újra a színházat Hampton halála után a kilencvenes évek elején, azonban 1997-ben lelőtték az előcsarnokban. Állítólag Hampton az emeletet kísérti, amíg Austin felségterülete a hall.

silent-movie

A Knickerbocker Hotel
Állítólag a Knickerbocker Hotel 6 híresség szellemének az otthona: Rudolph Valentino, Frances Farmer, DW Griffith, Harry Houdini és Marilyn Monroe jár errefelé.

knickerbocker

A Hollywood felirat
A 24 éves Peggy Entwistle a Hollywood felirat “H” betűjéről követett el öngyilkosságot 1932-ben. Azóta rengeteg ember azt mondta, hogy látta a hölgyet arrafelé. 

hollywoodland-entwistle

 

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.